Blog navigation

Laatste berichten

Weinig plaats in je tuin? geen tijd voor planten? lees hier dé tip om je tuin op te fleuren!

 

De zomer is bijna hier! Tijd om je tuin of terras klaar te maken voor die heerlijk warme zomerdagen. Om je tuin, terras of balkon te stylen, hoef je je niet te beperken tot bloemen, planten en struiken. Wat kan je dan nog meer doen om je tuin meer sfeer te geven? Een tuinposter ophangen! Bij Foto4Art heb je een ruime keuze uit miljoenen(!) tuinposters die je in ieder gewenst formaat kan bestellen. Net zoals planten, kan een tuinposter je terras, tuin of binnenplaats omtoveren tot een levendige plek vol kleur en sfeer. Waarom je dan voor een tuinposter zou kiezen in plaats van voor groen? Dat lees je in deze blog!

Tuinposter Mont Blanc-keten

Ontdek de collectie: Tuinposter Bergen

Tuinposter Ochtend in het bos

Ontdek de collectie: Tuinposter Bos

1. Een tuinposter heeft geen onderhoud nodig

Het eerste grote voordeel van een tuinposter: ze zijn erg onderhoudsvriendelijk! In tegenstelling tot tuinplanten, hoef je je met een tuinposter geen zorgen te maken over onderhoud. Ben je vaak weg van huis? Wil je het terras aankleden van je buitenverblijf waar je niet zo vaak bent? Of heb gewoonweg geen zin in tuinonderhoud? Dan is een tuinposter ideaal, want je hoeft er niet naar om te kijken! Naast het feit dat het je tuin een prachtig uitzicht geeft, bestaat het ook nog eens uit oersterk materiaal dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Zon, regen, sneeuw… een tuinposter kan alle seizoenen doorstaan!

Must-see: Ontdek de 3 populairste tuinposters

Tuinposter Luipaardoogcontact in donker bos

Ontdek de categorie: Tuinposter Dieren

Tuinposter Canal Grande in Venetië

Ontdek de categorie: Tuinposter Reizen

2. Een tuinposter neemt geen plaats in beslag

Het maakt niet uit hoe klein je tuin, balkon of terras is, voor een tuinposter is er altijd plaats. Heb je een kleine binnenplaats waar je deze zomer optimaal van een gezellige sfeer wil genieten? Dan kan een zonnestoel of loungeset natuurlijk niet ontbreken! Helaas nemen deze al veel ruimte in beslag en blijft er snel weinig plaats over voor extra bloemen of planten. De oplossing om het toch gezellig te maken? Een tuinposter! Ga bijvoorbeeld voor een tuinposter met zonsondergang aan je schutting of buitenmuur geef je je buitenruimte eenvoudig meer sfeer, zonder dat het enig plek inneemt. Handig en oh zo mooi! Wil je deze zomer ook genieten van een sfeervolle tuinposter op maat van jouw tuin of terras? Personaliseer je tuinposter volledig naar wens – van afmetingen tot ophangsysteem – en creëer een betoverend uitzicht in je tuin waar je nog jaren plezier van zal hebben!

KOOP HIER JE TUINPOSTER OP MAAT