❤ tot 30% Korting - t.e.m. 21.08 ❤
De korting wordt automatisch berekend!

Poster

Profiteer vandaag van 20% korting op ons poster

poster graffiti Bent u op zoek naar een product om uw woonkamer of slaapkamer wat meer leven te geven, maar weet u niet welk product uw woning meer sfeer kan geven? Bekijk dan de mogelijkheden van de posters van Foto4art.be eens, want een poster kan een saaie, kleurloze ruimte in één oogopslag een geheel andere sfeer geven. Meer over de posters van Foto4art.be, leest u op deze pagina.

Wij begrijpen dat iedereen een andere smaak heeft en een andere sfeer wil creëren in zijn of haar woning. Daarom bieden wij niet slechts enkele ontwerpen voor posters aan, maar kunt u op onze website een groot assortiment van diverse posters vinden. Bent u bijvoorbeeld een groot liefhebber van kunstwerken, houdt u van foto’s van grote steden of wilt u uw slaapkamer verrijken met een foto van de meest indrukwekkende landschappen? Zoek uw favoriete foto dan in het assortiment van Foto4art.be, kies een formaat naar keuze en laat uw favoriete foto gemakkelijk en snel op een kwalitatief hoogwaardige poster afdrukken.
Posters van Foto4art.be zijn altijd op maat gemaakt, scherp geprijsd en van de allerbeste kwaliteit.
VerzendingskostProductietijdLevertijd
< 50€ - 5.99€
> 50€ - Gratis
5 werkdagen1 werkdag

Beoordelingen

Door: Bosmans Martin 07-07-2018
Product: Poster

Prachtige poster, maar informatie op website klopte niet. Bij het bestellen stond er 2 dagen voor aan te maken en de derde dag leveren. Na plaatsen van de bestelling blijkt de aanmaaktijd plots 5 werkdagen en nadien levering. Ook de levering door DPD werd niet op de juiste dag geleverd.

Foto4art.be Reply: Beste Martin,

We willen ons verontschuldigen voor de uitgestelde levering. De vertraging is veroorzaakt door schade aan uw bestelling tijdens het afronden en de noodzaak om de bestelling nogmaals af te drukken. We hopen dat de poster aan je verwachtingen heeft voldaan.

Met vriendelijke groeten,
Paul
Door: Paro Safety Consult Bvba 03-04-2018
Product: Poster

Super knap resultaat. Alles was perfect en snel geleverd. Zeer mooi

Door: veys valerie 28-03-2018
Product: Poster

poster op 13/03 betaald en bested, nog niks ontvangen en nog geen oplossing. product werd verkeerd geleverd...

Posters van Foto4art.be: altijd de beste kwaliteit

poster op maat Foto4art.be is al jaren gespecialiseerd in het printen van posters. Door onze jarenlange ervaring weten wij niet alleen precies hoe een foto het best geprint kan worden in een poster, maar weten wij bovendien welke materialen we nodig hebben om posters van de beste kwaliteit te printen.

Zo maken wij alleen gebruik van de beste printer HP Latex 360 en de beste ecologische inkt, zodat u altijd de beste kwaliteit krijgt als u een poster bij ons bestelt. En omdat het papier dat wij gebruiken tevens van de beste kwaliteit is, weet u zeker dat de kleuren van uw foto echt tot hun recht komen en u vele jaren plezier heeft van uw poster van Foto4art.be.

Hoe worden onze posters geprint?

HP Latex 360Bij het printen van onze posters maken wij gebruik van Foto Art Poster Papier – satijnpapier 260 gram, LATEX inkt en een HP Latex 360 printer. Deze HP Latex 360 printer print niet alleen met de vier primaire kleuren van standaard printers, maar kan ook gebruik maken van twee extra felle kleuren: light magenta en light cyan. Hierdoor is het kleurbereik nog groter en is de kwaliteit van onze posters nog beter.

Met de materialen die wij gebruiken, kunnen wij wereldkaart poster in fotografische kwaliteit printen die altijd honderd procent veilig zijn voor de gezondheid en bovendien UV-bestendig zijn. Dit betekent dat u uw poster overal op kunt hangen, zonder dat u bang hoeft te zijn dat de kwaliteit van de poster door overmatige zon achteruit gaan. Waar u de poster ook ophangt: de kwaliteit blijft altijd hoog.


Motieven in de kijker

Klant beoordelingen

4.9/5

Wij van Foto4art.be leveren wanddecoratie op maat gemaakt. Met 313 beoordelingen, heeft Foto4art.be als gemiddeld cijfer 4.9 van maximaal 5 ontvangen.

Beoordelingen