Blog navigation

Latest posts

Maak je tuin klaar voor een staycation met onze tuinposters op maat

Eindelijk, de lente is in het land. Nu de zon weer volop straalt, brengen we weer meer tijd buiten door. Is je terras al klaar voor al die uren zonneschijn tijdens je vakantie in eigen tuin (want #stayhome)? Geniet jij nu al met volle teugen van de heerlijke zonnestralen, maar mis je wat kleur op je gezellige terras? Hangt je hangmat al in de tuin, maar stoort die ene blinde muur je? Wat dacht je van een tuinposter op maat? Een lichtdoorlatende tuinposter met foto is een eenvoudige en unieke oplossing om meer kleur en sfeer in je tuin te brengen. Kies een tuindoek met een foto naar keuze en maak je tuin klaar voor een onvergetelijke staycation.

Tuinposter Bos

Een duurzame tuinposter die tegen een stootje kan

Onze tuinposters worden met een zacht en flexibel maar stevig materiaal geproduceerd waardoor ze tegen een stootje kunnen. En dat mag je best letterlijk nemen. Laat je tuindoek dus gerust het hele jaar door buiten hangen want hij is naast water- en weersbestendig ook uv-bestendig. Daardoor blijven de heldere kleuren van je muurdecoratie voor buiten drie jaar kleurecht. Zo geniet je in elk seizoen van een kleurrijke tuinposter. In de herfst decoreer je de tuinmuur bijvoorbeeld met een tuindoek van een bos in herfstkleuren, in de zomer met een foto op tuinposter van een strand.

Tuinposter Strand

Een poster op maat van jouw tuin

Er is geen beter plek om te ontspannen dan de tuin. Het tsjilpen van de vogels, het ruisen van de bomen en de zonnestralen op je huid zorgen ervoor dat je tijdens een zomer in eigen land volledig tot rust komt. Voeg een Oosterse en ontspannen sfeer toe aan je tuin of terras met een foto op tuinposter van Boeddha. Want als er iemand is die rust en ontspanning uitstraalt, dan is het Boeddha wel. Laat je foto naar keuze afdrukken op een tuindoek zo groot of zo klein als je wenst. Voer tijdens het bestelproces de gewenste afmetingen in en versleep het afdrukgebied van de foto. Houd er wel rekening mee dat de maximale afmetingen van onze tuinposters 1000 x 210 cm bedragen.

Tuinposter Boeddha

Een tuindoek met een professioneel ophangsysteem

Met een tuindoek geef je een persoonlijke toets aan je tuin of terras. Net zoals bijvoorbeeld fotobehang van watervallen dat in je interieur doet. Naast de foto en de afmetingen van de tuinposter, bepaal je ook het ophangsysteem waarmee je de poster aan een blinde garagemuur, schutting of terrasmuur bevestigt. Onze tuinposters zijn voorzien van ringen op 2 cm van de rand. Je hebt de keuze tussen ringen in elke hoek of om de 50cm, waarbij we ervoor zorgen dat de ringen mooi verdeeld worden in verhouding tot de grootte van het doek. Beide afwerkingen kunnen met de optioneel meegeleverde elastische spanrekkers van 20 cm aan de muur bevestigd worden. De spanrekkers zijn rekbaar tot 30 cm zodat het tuindoek professioneel en strak opgespannen kan worden.

Tuinposter Waterval

Tuinposter Lavendelveld

Ontdek hier onze tuinposters van watervallen

Posted in: Tuinposters