❤ tot 30% Korting - t.e.m. 21.08 ❤
De korting wordt automatisch berekend!

De levertijd van onze fotoproducten

De levertijden van onze fotoproducten variëren per fotoproduct. Zo hebben sommige van onze fotoproducten slechts twee dagen levertijd, terwijl andere producten vijftien dagen levertijd hebben.

Wat wel bij al onze fotoproducten hetzelfde is, is het feit dat negentig procent van de levertijd de productietijd betreft. De productietijd betreft de tijd die wij kwijt zijn voor het voorbereiden van het grafische bestand, de bedrukking, de kwaliteitsbewaring en het verpakken van uw product. Slechts tien procent van de levertijd betreft daadwerkelijke levertijd, ofwel de tijd voor het leveren van uw aankoop.

In deze tabel vindt u een overzicht met de diverse levertijden van al onze producten. Foto4art.be levert zowel binnen als buiten Europa en al onze goederen worden met veel zorg en in eigen beheer verstuurd via UPS.

ProductietijdLevertijd
Fotobehang2 werkdagen1 werkdag
Foto op Canvas3 - 5 werkdagen1 werkdag
Foto op Plexiglas3 - 5 werkdagen1 werkdag
Foto op Aluminium3 - 5 werkdagen1 werkdag
Foto Spatwand18 - 20 werkdagen1 werkdag
Posters3 - 5 werkdagen1 werkdag
Stickers3 - 5 werkdagen1 werkdag
Fotorolgordijnen5 - 7 werkdagen1 werkdag
Foto op Tuinposter3 - 5 werkdagen1 werkdag*Levertijden kunnen verplaatst worden vanwege nationale feestdagen.

De levertijd van onze fotoproducten als u verschillende producten bestelt

Als uw bestelling uit meerdere producten bestaat, geldt de levertijd van het product met de langste levertijd. Bestelt u bijvoorbeeld fotobehang met twee dagen levertijd en foto achterwand voor de keuken met vijftien dagen levertijd, dan geldt de levertijd van twintig dagen. Uiteraard doen wij er ook in dit geval alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te produceren en verzendklaar te maken.

Naar Foto4art.be - startpagina


Klant beoordelingen

4.9/5

Wij van Foto4art.be leveren wanddecoratie op maat gemaakt. Met 313 beoordelingen, heeft Foto4art.be als gemiddeld cijfer 4.9 van maximaal 5 ontvangen.

Beoordelingen