Geef je interieur een moderne twist met onze wandcirkels van aluminium. Ideaal voor liefhebbers van strak design en duurzaamheid. Ontdek hoe je met onze unieke selectie je ruimtes kunt transformeren. Vind vandaag nog het perfecte kunstwerk voor je huis!

Wandcirkels van aluminium
  • 25% korting op Wandcirkels van aluminium
  • Verzending vanaf vrijdag 19-07-2024
  • Wit of geborsteld aluminium
  • Diameter tot Ø 200cm uit 1 stuk
  • Moderne uitstraling
  • Hoogwaardige en haarscherpe beeldkwaliteit
  • Intense kleuren met UV-bescherming
  • Keuze uit 100 miljoen foto's

Wandcirkels aluminium in 4 eenvoudige stappen

Voordelen van wandcirkels aluminium

Moderne uitstraling: Onze wandcirkels op aluminium bieden een strakke en moderne uitstraling die perfect past bij elke interieurstijl, van industrieel tot minimalistisch.

Duurzaam en weerbestendig: Vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, zijn deze wandcirkels niet alleen duurzaam en bestand tegen vervorming, maar ook weerbestendig, waardoor ze geschikt zijn voor zowel binnen- als buitengebruik.

Lichtreflectie voor levendige kleuren: Het speciale oppervlak van het aluminium zorgt voor een unieke lichtreflectie die de kleuren en details van elke afbeelding versterkt, wat resulteert in een dynamische en levendige weergave.

Makkelijk te onderhouden: Onze aluminium wandcirkels zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor ze ideaal zijn voor drukke huishoudens of commerciële ruimtes.

Eenvoudige installatie: Elke wandcirkel wordt geleverd met een eenvoudig montagesysteem, waardoor je je kunstwerk snel en zonder gedoe kan ophangen, zonder de noodzaak voor ingewikkelde gereedschappen.

Lichtgewicht ontwerp: Ondanks het duurzame materiaal zijn onze wandcirkels opvallend licht van gewicht, wat de installatie vergemakkelijkt en ze geschikt maakt voor allerlei soorten muren.

Aanpasbaar aan jouw ruimte: Met een brede selectie aan beschikbare designs en de mogelijkheid tot maatwerk, kun je een wandcirkel kiezen die perfect aansluit bij jouw ruimte en persoonlijke voorkeuren.

Unieke kunstwerken: Onze collectie omvat unieke en eigentijdse designs die exclusief beschikbaar zijn voor onze klanten, waardoor je verzekerd bent van een uniek kunstwerk dat niet overal te vinden is.

Milieuvriendelijk productieproces: We zetten ons in voor duurzaamheid, en ons productieproces voor aluminium wandcirkels reflecteert dat commitment door het gebruik van milieuvriendelijke materialen en technieken.