Blog navigation

Laatste berichten

30 slaapkamer fotobehang trends van 2022

 

Jouw slaapkamer is jouw persoonlijke plek. Graag wil je die kamer dan ook volledig eigen maken, met een unieke styling waar je je goed bij voelt. Met trendy fotobehang krijgt je slaapkamer meteen die persoonlijke look waar je naar op zoek bent. Voor zij die het niet kennen: fotobehang op maat is behang met daarop een afbeelding die de hele muur vult. In plaats van een behang met een repetitief patroon, vormen de behangbanen een levensgrote foto of illustratie. Niets is effectiever om je slaapkamer interieur in een nieuw jasje te steken. Bij Foto4Art maken we fotobehang, maar we zijn ook echte interieur liefhebbers die de trends op de voet volgen. Enkele weken geleden bespraken we de 15 fotobehang woonkamer fotobehang trends van 2022 en inspireerden we je met de mooiste woonkamer interieurs. Vandaag is het de beurt aan de slaapkamer fotobehang trends 2022. Hoe je deze kan toepassen, tonen we je aan de hand van 30 inspirerende interieur voorbeelden. Wil je je slaapkamer een persoonlijke make-over geven? Met deze slaapkamer fotobehang trends gaat het je zeker lukken.

Alle gebruikte foto's vind je in deze categorie: Fotobehang Trends Slaapkamer 2022

Kleurrijk fotobehang

Als er één slaapkamer trend is waar we niet om heen kunnen, dan is het wel deze: kleur! Felle kleuren in alle soorten combinaties in de slaapkamer, in 2022 is het toegestaan. Geen betere manier om deze woontrend te omarmen dan een slaapkamermuur met kleurrijk fotobehang. Het maakt niet uit of je nu gaat oranje of zeegroen fotobehang, of voor combinatie van verschillende contrasterende kleuren, met kleurrijk fotobehang creëer je een geweldige blikvanger waar de energie vanaf spat.

#1 Fotobehang kleurrijke jungle

Vlies Fotobehang Naadloze tropische bloem, plant en blad patroon achtergrond. Hawaii jungle bloemen

#2 Fotobehang gekleurde abstracte vlakken

Vlies Fotobehang Moderne posterkunst. Abstracte kunst aan de muur. Digitale interieurdecoratiekunst met Grunge-textuur

#3 Fotobehang boeket

Vlies Fotobehang Mooi boeket van verschillende bloemen, close-up. Bloemenkaartontwerp met donker vintage effect

#4 Fotobehang woestijn Utah

Vlies Fotobehang Rijden door de woestijn met Monument Rock langs de weg tijdens zonnige dag, Arches NP

Ook interessant: Hulp nodig bij het inrichten van je interieur?

Fotobehang in Scandinavische stijl

Een Scandinavische slaapkamer is al jaren een geliefde slaapkamer trend en wordt door veel interieurliefhebbers gewaardeerd. Begrijpelijk, want je interieur inrichten in Scandinavische stijl zorgt niet alleen voor een comfortabele sfeer in de slaapkamer, maar is ook nog eens erg elegant. Fotobehang Scandinavische stijl kenmerkt zich door levensgrote natuurbeelden of minimalistische designs in lichte of natuurlijke kleuren. Hul je slaapkamer muren in fotobehang in Scandinavische stijl om een warme, aangename hygge sfeer in de slaapkamer te creëren.

#5 Fotobehang Scandinavische lijntekening

Vlies Fotobehang Abstracte vintage print boho minimalistische kunst aan de muur

#6 Fotobehang abstract landschap

Vlies Fotobehang Berg abstracte achtergronden art Print

#7 Fotobehang Himalaya gebergte

Vlies Fotobehang Prachtige bergen op de Indiase Himalaya

#8 Fotobehang bamboe woud

Vlies Fotobehang Arashiyama-bamboebos in Kyoto, Japan

Bohemian fotobehang

Hou je van een wereldse slaapkamer met een vleugje vintage? Dan is de bohemian slaapkamer trend in de echt wat voor jou! De bohemian slaapkamer5tijl is een relaxte interieurstijl die zich kenmerkt door een mix van exotische invloeden en vrolijke, natuurlijke kleuren en materialen. Ook bohemian fotobehang bevat deze kenmerken. Prachtige beelden van idyllische tuinen, exotische weides, spirituele beelden of een strand op fotobehang vullen je slaapkamer met een frisse, ongedwongen en uitnodigende sfeer.

#9 Fotobehang botanische tuin

Vlies Fotobehang Stenen boog ingang muur

#10 Fotobehang boho strand

Vlies Fotobehang Boho Sea Beach met golven print. Abstracte achtergrond

#11 Fotobehang Boeddha

Vlies Fotobehang Big buddha statue at Wat muang, Thailand

#12 Fotobehang savanne

Vlies Fotobehang Jonge Zebra die zich in het hoge gras bevindt

Romantisch fotobehang

Licht, luchtig en sprankelend zoals de liefde, zo kan je de romantische slaapkamer trend van 2022 het best omschrijven. Met fotobehang in romantische stijl is je slaapkamer lente klaar maken een fluitje van een cent. Van kersenbloesem fotobehang tot fotobehang met een dromerig wolkenveld, met romantisch fotobehang sier je je slaapkamer met beelden waar je urenlang vol verwondering naar kan blijven staren. Wil je een slaapkamer met een knusse en dromerige sfeer geven? Romantisch fotobehang is het antwoord!

Meer lezen: Maak je huis lenteklaar met een nieuw fotobehang

#13 Fotobehang wolken hemel

Vlies Fotobehang Dramatische lucht met stormachtige wolken

#14 Fotobehang lente bos

Vlies Fotobehang Boslandschap

#15 Fotobehang katoenveld

Vlies Fotobehang Cotton Field in West-Texas

#16 Fotobehang zonsondergang

Vlies Fotobehang Roze zonsondergang met mooie, kleurrijke wolken boven de zee

#17 Fotobehang Eiffel toren met bloesems

Vlies Fotobehang Eiffeltoren

Industrieel fotobehang

De industriële slaapkamer trend gaat al een tijdje mee, en dat zal de komende jaren niet snel veranderen. De stoere interieurstijl is ontstaan door oude fabrieken die de afgelopen decennia zijn omgevormd tot lofts en woonruimtes. Componenten van de stijl zijn onder andere bakstenen muren, veel beton en elementen van staal en ijzer. Is je woning geen omgebouwde oude fabriek, maar wil je de kamer toch die rauwe, maar gezellige sfeer? Dan is industrieel fotobehang een prima oplossing! Hul de muren van je slaapkamer met fotobehang met een historisch vliegtuig, een robuust architecturaal gebouw of een stoer Schotse Hooglander fotobehang en je slaapkamer krijgt meteen een rauwe, industriële look.

Must-read: 5 tips voor een gezellige sfeer in de woonkamer

#18 Fotobehang vintage vliegtuig

Vlies Fotobehang vliegtuig op een landingsbaan

#19 Fotobehang Vrijheidsbeeld New York

Vlies Fotobehang Vrijheidsbeeld stad

#20 Fotobehang oude wereldkaart

Vlies Fotobehang Vintage wereldkaart illustratie

#21 Fotobehang Brooklyn bridge New York

Vlies Fotobehang Brooklyn Bridge

#22 Fotobehang Schotse Hooglander zwart-wit

Vlies Fotobehang bruine hooglandkoe in zwart-wit

Landelijk fotobehang

Een landelijk interieur heeft veel weg van een romantisch interieur, maar dan met meer warme kleuren en rustieke elementen. Waan je in een uitgestrekte weide of op een pier aan de rand van een groot meer met landelijk fotobehang op maat. Ook fotobehang met landelijke kunst behoort tot de mogelijkheden. Bekijk de voorbeelden hieronder en laat je inspireren. Fotobehang met een geschilderde bloemen in ecru tinten, Noordzee fotobehang met goudkleurig riet… Wat je ook kiest, met landelijk fotobehang geef je je slaapkamer een warme en rustgevende sfeer.

#23 Fotobehang bloemen illustratie

Vlies Fotobehang grote kunst geschilderde bladeren op een gestructureerde muur, in pastelkleuren, fotobehang voor het interieur

#24 Fotobehang duinen aan strand

Vlies Fotobehang vakanties aan het strand

#25 Fotobehang meer

Vlies Fotobehang Zonsondergangmening met boten bij een meerkust dichtbij Varna, Bulgarije

#26 Fotobehang Schotse Hooglander

Vlies Fotobehang Schotse hooglanders

Modern fotobehang

Hou je eerder van een moderne slaapkamer? Daar hoort natuurlijk modern fotobehang bij! Een slaapkamer in een moderne interieurstijl kenmerkt zich door rechte vormen, strakke lijnen en veel wit of ecru. Modern fotobehang is dan ook ideaal om een de kilte van een modern interieur te doorbreken en een kleurrijk, maar ingetogen accent te creëren. Plaats het fotobehang tegen de muur aan het hoofdeinde van je bed en hou de rest van het interieur rustig om die moderne, sobere sfeer te behouden. Echt klasse!

#27 Fotobehang abstract schilderij

Vlies Fotobehang Kleurrijk digitaal abstract schilderij. Mooie willekeurige kleuren achtergrondillustraties

#28 Fotobehang mistig bos

Vlies Fotobehang naaldbos in mistige bergen

#29 Fotobehang hert

Vlies Fotobehang Herten in mist

#30 Fotobehang kust Nieuw Zeeland

Vlies Fotobehang Cathedral Cove, Nieuw-Zeeland

Of je je slaapkamer nu decoreert met fotobehang of behang met een patroon, het zijn allebei prachtige sfeermakers die je slaapkamer een stuk gezelliger maken. Om af te sluiten geven we je nog een handige tip mee: heb je kinderen of huisdieren? En wil je je fotobehang beschermen tegen vlekken of krassen? Kies dan voor afwasbaar fotobehang! Wanneer kiezen voor afwasbaar fotobehang? Afwasbaar fotobehang is erg handig om je muren te beschermen tegen vuile handjes of pootjes. De beschermende laminaatlaag zorgt ervoor dat je vlekken eenvoudig kan verwijderen met een vochtige doek.

SLAAPKAMER FOTOBEHANG TRENDS