Transformeer je muren met een unieke behangcirkel. Kies uit diverse ontwerpen om een statement te maken in je woonkamer, slaapkamer of kantoor. Onze behangcirkels zijn eenvoudig aan te brengen en direct een blikvanger. Ontdek de mogelijkheden en verfraai je interieur vandaag nog!

Behangcirkel
  • 25% korting op Behangcirkel
  • Verzending vanaf dinsdag 23-07-2024
  • Hoge kwaliteit zelfklevend behang
  • Diameter tot Ø 130cm uit 1 stuk
  • De cirkel is op formaat gesneden
  • Hoogwaardige en haarscherpe beeldkwaliteit
  • Intense kleuren met UV-bescherming
  • Keuze uit 100 miljoen foto's

Behangcirkel in 4 eenvoudige stappen

Voordelen van Behangcirkels

Visuele impact: Onze behangcirkels vormen een opvallend middelpunt in elke kamer, met levendige kleuren en scherpe details die onmiddellijk de aandacht trekken.

Eenvoudige installatie: Transformeer je ruimte in een handomdraai met onze behangcirkels. Ze zijn eenvoudig aan te brengen op elke gladde muur, zonder de noodzaak voor professionele hulp.

Perfecte pasvorm: Verkrijgbaar in diverse afmetingen, onze behangcirkels passen perfect in verschillende ruimtes, van kleine accentmuren tot grote lege vlakken.

Unieke ontwerpen: Kies uit een breed scala aan exclusieve ontwerpen, van abstracte kunstwerken tot natuurlijke landschappen, die elke kamer een unieke sfeer geven.

Hoge kwaliteit: Gedrukt op premium materiaal, garanderen onze behangcirkels niet alleen een prachtige uitstraling maar ook duurzaamheid en weerstand tegen vervaging.

Veelzijdigheid: Of je nu een slaapkamer, woonkamer, kinderkamer of kantoorruimte wil opfleuren, onze behangcirkels bieden voor elke stijl en elke ruimte een passende oplossing.

Persoonlijke touch: Met de mogelijkheid om je eigen foto's of ontwerpen te gebruiken, kun je een persoonlijke touch aan je ruimte geven, waardoor je behangcirkel echt uniek wordt.

Makkelijk verwijderbaar: Ideaal voor huurwoningen of mensen die graag hun interieur veranderen, onze behangcirkels zijn makkelijk te verwijderen zonder schade aan de muur.