Wil je de zon buitensluiten zonder je muren te beschadigen? Onze verduisterende rolgordijnen zonder boren bieden een perfecte duisternis voor een ongestoorde nachtrust of privacy, met een installatie zo simpel als het maar kan. Ontdek nu en slaap als nooit tevoren!

Fotorolgordijn
  • 25% korting op verduisterende rolgordijnen zonder boren
  • Precies op uw maat gemaakt
  • Leverbaar in een lichtdoorlatende of verduisterende stof
  • Keuze uit 100 miljoen fenomenale foto's
  • Productietijd: 7 - 10 werkdagen


Verduisterende rolgordijnen zonder boren in de dag in 4 eenvoudige stappen

Kies hieronder een van onze prachtige foto’s

Vergelijk fotorolgordijn op maat

Fotorolgordijnen op maat op de dag

Fotorolgordijnen Op de dag XXL

Op de dag - Plaatsing op het raamkozijn, de muur of tegen het plafond.

Het ronde ontwerp van de bevestigingsbeugels geeft het rolgordijn een moderne en smaakvolle look. Dit systeem heeft een kettingmechanisme die we in witte kleur kunnen leveren. De ketting met veel kleine bolletjes die dicht op elkaar zijn geplaatst, zorgt voor een soepele en geruisloze bediening van het rolgordijn. Dit rolgordijn is bestemd voor montage Op de dag (buiten het raamkozijn).

Manier van montage van de bevestigingsbeugels: vastgeschroefd

Afmetingen :
Op de dag XXL:Breedte : min 30 cm - max 245 cm, Hoogte : min 30 cm - max 300 cm
Fotorolgordijnen in de dag

Fotorolgordijnen In de dag

In de dag - Plaatsing tussen het raamkozijn of de muur.

Het ronde ontwerp van de bevestigingsbeugels geeft het rolgordijn een moderne en smaakvolle look. Dit systeem heeft een kettingmechanisme die we in witte kleur kunnen leveren. De ketting met veel kleine bolletjes die dicht op elkaar zijn geplaatst, zorgt voor een soepele en geruisloze bediening van het rolgordijn. Dit rolgordijn is bestemd voor montage In de dag (binnen het raamkozijn).

Manier van montage van de bevestigingsbeugels: vastgeschroefd

Afmetingen:
In de dag: Breedte : min 30 cm - max 160 cm, Hoogte : min 30 cm - max 240 cm
Fotorolgordijnen klem montage

Fotorolgordijnen klem montage

Het rolgordijn is uitsluitend geschikt voor montage op afzonderlijke raamvleugels.

Dit is een geminimaliseerde vorm van rolgordijnen in vrijhangende uitvoering, bestemd voor montage op afzonderlijke raamvleugels. Dit is een eenvoudige, lichte constructie, die het rolgordijn uiterst sierlijk en subtiel maakt.

De compacte bevestigingsbeugels en de kleine buis met een diameter van 19 mm zorgen ervoor dat het doek zich zeer dicht bij het raamkozijn bevindt, waarmee de lichtdoorval aan de zijkanten wordt geminimaliseerd.

Manier van montage van de bevestigingsbeugels:
- vastgeschroefd
- gemonteerd op de stalen montagehaakjes die op het raamkozijn zijn gehangen
- gelijmd
- gemonteerd op plastic montageclips die aan het raamkozijn zijn gelijmd

Bij de drie laatste manieren van montage van de bevestigingsbeugels hoeven er geen gaten te worden geboord, waardoor het raam niet wordt aangetast door bevestigingselementen (schroeven) en de garantie ervan niet vervalt.

Afmetingen:
Klem montage: Breedte : min 30 cm - max 100 cm, Hoogte : min 30 cm - max 200 cm


Meetinstructies

rolgordijn met print

Fotorolgordijnen Op de dag XXL

Meet de breedte van links naar rechts over de muur op. Bepaal zelf hoever u het produkt over de muren laat vallen. Zorg dat het raam goed bedekt is en laat het produkt enkele centimeters over de muur vallen. Meet de hoogte van boven naar beneden. Waar wilt u beginnen met het produkt: aan het plafond of net boven het raam. Tot waar moet het produkt hangen: op de vensterbank of helemaal op de grond, of daar tussenin.

Bij uitlevering is de stof van een fotorolgordijn altijd 3,5 cm smaller dan de door u opgegeven breedte penmaat.
Fotorolgordijnen in de dag

Fotorolgordijnen In de dag

Meet zowel de hoogte als de breedte van de binnenkant van het raamkozijn op 3 verschillende plekken (hoog, midden en laag). Gebruik steeds de kleinste maat voor het bestellen van uw rolgordijn en haal hier 4 mm vanaf om er zeker van te zijn dat het rolgordijn in het raamkozijn past.

Voorbeeld: de kleinste gemeten maat is 160 cm: u geeft een rolgordijn maat op van 160 cm - 4 mm = 159,6 cm
Fotorolgordijnen klem montage

Fotorolgordijnen klem montage

Geef de breedte en de hoogte van de ruit. De uiteindelijke breedte van het doek van het rolgordijn zal ongeveer 4 cm breder zijn dan de ruit (2 cm aan beide kanten) en de hoogte wordt zo ingesteld dat na het monteren van het rolgordijn op het raamkozijn de hele ruit kan worden bedekt.

Als u een aangepaste hoogte wilt, meldt dit onderaan in de opmerkingen. De uiteindelijke breedte van het rolgordijn inclusief het hele mechanisme zal ca. 7,5 cm breder zijn dan de ruit zelf. Let erop dat het stof de grendel niet bedekt (controleer of de afstand tussen de ruit en de grendel groter dan 2 cm is).


Inspiratie en Realisatie