Blog navigation

Laatste berichten

Meer sfeer in de tuin? Kies voor een opvallende tuinposter

 

Meer sfeer in de tuin? Kies voor een opvallende tuinposter

Vind je jouw tuin te saai, te kaal of te sfeerloos? Kies dan voor een tuinposter om die saaie schutting of die kale muur in je tuin meer op te laten vallen. Foto op tuinposter is een speciale poster voor je tuin, die drie jaar lang kleurecht blijft en goed bestand is tegen alle invloeden van moeder natuur. Zo is een tuinposter niet alleen UV-bestendig, maar heeft het weer en zelfs water ook geen invloed op de tuinposter. En omdat een poster in de tuin zowel zacht en flexibel als stevig is, kan de poster goed tegen een stootje en kun je vele jaren plezier hebben van jouw vrolijke poster in de tuin. Meer over de tuinposters van Foto4art.be, lees je op deze pagina.

De diverse doeken van een tuinposter

Als je een tuinposter bestelt bij Foto4art.be heb je niet alleen de keuze uit vele miljoenen afbeeldingen om op de poster te laten drukken, maar heb je bovendien de keuze uit diverse stoffen voor de tuinposter. De twee stoffen waar je uit kunt kiezen, zijn de volgende:
1. Lichtdoorlatend zeildoek: lichtdoorlatend zeildoek is lichtdoorlatend, maar niet zichtdoorlatend. Daarnaast is de tuinposter zacht, flexibel en stevig en zijn alle afbeeldingen die je op het lichtdoorlatende zeildoek laat drukken van de beste printkwaliteit. Verder is de poster eenvoudig op te hangen, drie jaar kleurecht, waterbestendig, weerbestendig en UV-bestendig en kan de poster afgewassen worden om viezigheid van de poster te verwijderen.
2. Winddoorlatend meshdoek: winddoorlatend meshdoek is niet alleen winddoorlatend, maar ook lichtdoorlatend en zichtdoorlatend. Ook deze doek kan bedrukt worden met unieke foto’s van de beste printkwaliteit en omdat ook deze poster drie jaar kleurecht, waterbestendig, weerbestendig en UV-bestendig is, kun je vele jaren van deze poster in de tuin genieten.

Naast de stof van de tuinposter, kun je uiteraard ook zelf kiezen hoe groot de tuindoek voor jouw tuin moet zijn. Het maximale formaat van een tuinposter is 310 centimeter breed, dus de mogelijkheden van een poster in de tuin zijn bijna oneindig.

De diverse afwerkingen van een tuinposter

Daarnaast heb je niet alleen de keuze uit diverse afbeeldingen, stoffen en formaten, maar ook uit diverse afwerkingen bij het bestellen van een tuinposter bij Foto4art.be. Zo kun je kiezen voor de afwerking omzomen en ogen in elke zoom, omzomen en vier hoekringen, tunnelzoom boven, onder, links en rechts en een tuinposter zonder afwerking.

Welke afwerking je kiest voor jouw poster in de tuin, is uiteraard geheel afhankelijk van jouw wensen, behoeften, smaak en budget. En dit geldt niet alleen voor het kiezen van een afwerking voor jouw tuinposter, maar ook voor het kiezen van een afbeelding op de poster, een stof voor de poster en een formaat van de poster. Door de vele mogelijkheden die je bij Foto4art.be hebt, weet je in ieder geval zeker dat je jouw perfecte tuinposter kunt laten ontwerpen en dat je vele jaren plezier kunt hebben van jouw droomposter in de tuin.

 
Posted in: Tuinposters