Blog navigation

Latest posts

Haal het vakantiegevoel in huis met een tuinposter

Je vakantieplannen nog even moeten opbergen? Geen zorgen, met onze tuinposters haal je dat ultieme vakantiegevoel gewoon in huis. Van het charmante Amsterdam tot het exotische Zanzibar, met onze tuinposters reis je vanop je terras naar eender welke plek ter wereld. Zonnebril op, teenslippers aan, cocktail in de hand en genieten maar! Waar reis jij deze zomer heen?

Tuinposter Amsterdam

Maak een mentale wandeling langs prachtige grachten en gezellige markten vol kleurrijke tulpen met een tuinposter van Amsterdam.

Tuinposter - Amsterdam

Tuinposter Bali

Het prachtige Azië met zijn machtige tempels en uitgestrekte rijstvelden blijft een absolute topbestemming voor zij die op zoek zijn naar zingeving en spiritualiteit. Ga op verkenning in het verre Oosten met een tuinposter van Bali.

Tuinposter - Pura Ulun Danu Bratan

Tuinposter Canada

De ongerepte natuur van het bosrijke Canada staat bovenaan het must see lijstje van menig avonturiers. Met een tuinposter van Canada kan je nu ook thuis genieten van haar ontzagwekkende bergtoppen en helderblauwe meren.

Tuinposter Canada

Tuinposter Cuba

Het bruisende Cuba met zijn kleurrijke huisjes en Amerikaanse oldtimers verleidt elk jaar duizenden toeristen tot een tripje naar de Caraïbische zee. Breng de zuiderse charme tot in jouw achtertuin met een tuinposter van Havanna.

Tuinposter - Vintage klassiek rood in Cuba

Tuinposter Japan

Wil je even ontsnappen aan de rush van alledag? Decoreer je terras dan met een tuinposter van Japan. Maak het jezelf gemakkelijk tussen de kersenbloesems, bamboe bossen en boeddhistische pagoda’s en voel de rust over je neerdalen.

Tuinposter - Fuji berg Japan

Tuinposter Santorini

Weinig plekken spreken zo tot de verbeelding als het adembenemende Santorini met zijn nauwe steegjes en witgekalkte huisjes. Tover je terras om tot een Grieks sprookje met een tuinposter van Santorini.

Tuinposter - Santorini

Tuinposter Venetië

Zon, cultuur, lekker eten. La bella Italia heeft het werkelijk allemaal. Onze favoriete stad? Dat moet het pittoreske Venetië zijn. Met deze tuinposter van Venetië lijkt de stad van het carnaval en de gondeliers even heel dichtbij.

Tuinposter - Eiland murano in Venetië

Tuinposter Zanzibar

Het land van de wuivende palmbomen en witte zandstranden. Een tuinposter van Zanzibar geeft je tuin de allures van een tropisch vijfsterren resort. En dat zonder het vliegtuig te moeten nemen!

Tuinposter - Zanzibar

TUINPOSTER BESTSELLERS

Posted in: Tuinposters