Verander je tuin in een kunstgalerie met onze wandcirkels van tuinposter. Waterbestendig en zonlichtbestendig, perfect voor het toevoegen van een uniek accent aan je buitenruimte. Ontdek onze collectie en geef je tuin de make-over die het verdient!

Wandcirkels van tuinposter
  • 25% korting op Wandcirkels van tuinposter

  • Verzending vanaf vrijdag 14-06-2024

  • Geschikt voor binnen én buiten

  • Diameter tot Ø 200cm uit 1 stuk

  • Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

  • Hoogwaardige en haarscherpe beeldkwaliteit

  • Intense kleuren met UV-bescherming

  • Keuze uit 100 miljoen foto's

Wandcirkels tuinposter in 4 eenvoudige stappen

Voordelen van wandcirkels tuinposter

Weerbestendige elegantie: Onze wandcirkel tuinposters zijn vervaardigd met hoogwaardige, weerbestendige materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden, zodat je kunstwerk jaar na jaar mooi blijft in je tuin of op je balkon.

Unieke vormgeving: Breng een moderne twist in je buitenruimte met onze uniek gevormde wandcirkels, een perfecte manier om een visueel interessant element toe te voegen dat de traditionele rechthoekige tuinposters overstijgt.

Eenvoudige installatie: Geniet van kunst in de buitenlucht zonder gedoe. Onze tuinposters zijn gemakkelijk op te hangen, vereisen geen ingewikkelde installatie en kunnen snel verplaatst worden om je ruimte te vernieuwen.

UV-bestendig: Gedrukt met UV-bestendige inkt, garanderen onze wandcirkels tuinposters levendige kleuren die niet vervagen in de zon, waardoor je beeld er jarenlang prachtig uit blijft zien.

Personalisatie: Kies uit een breed scala aan designs of upload je eigen foto voor een gepersonaliseerde wandcirkel die perfect past bij jouw stijl en buitenruimte.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk: Ontworpen voor duurzaamheid en gemak, onze tuinposters vereisen minimaal onderhoud. Een eenvoudige veeg is alles wat nodig is om je kunstwerk er fris uit te laten zien.

Veelzijdigheid in gebruik: Of je nu een balkon, terras, tuinmuur of schutting wil opfleuren, onze wandcirkels bieden de perfecte oplossing voor elke buitenruimte.

Milieubewuste keuze: Wij zetten ons in voor duurzaamheid. Onze tuinposters zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen, waardoor je met een gerust hart kan genieten van schoonheid in je buitenruimte.