Blog navigation

Laatste berichten

Ontdek de 3 populairste tuinposters

 

Tover je balkon of achtertuin om tot een plek waar het heerlijk vertoeven is met een gepersonaliseerde tuinposter. Print een zelfgekozen sfeerbeeld op een formaat naar keuze en bevestig je tuinposter tegen een muur, heg of schutting met het optioneel meegeleverde ophangsysteem. Het stevige tuindoek is weerbestendig waardoor de kleuren van je tuinposter jarenlang zullen stralen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij zetten hieronder de drie populairste tuinposter ideeën voor jou op een rijtje.

Het ultieme vakantiegevoel: tuinposter met strand

Ook in eigen land kan je volop van de zomer genieten. Een tuinposter met strand brengt jou meteen in vakantiestemming en creëert de perfecte setting om samen met jouw gezin te genieten van die heerlijke zorgeloze zomerdagen. Of je nu kiest voor het exotische uitzicht van een tropisch eiland, of liever dichter bij huis blijft met een tuinposter van de Noordzee, een gepersonaliseerde tuinposter staat garant voor sfeervolle tuinmomenten. Dus trek die zwembroek maar aan, schenk jezelf een lekkere cocktail in en leun achterover in je ligstoel om te genieten van jouw droomuitzicht onder een stralende zomerzon.

Tuinposter strand

De rust van het platteland: tuinposter met dieren

Ben jij ook een echt buitenmens? Breng de rust en ruimte van het platteland naar je thuis met een dieren tuinposter. Dartele veulentjes, vredig grazende koeien of een kudde Schotse hooglanders; een rustgevende aanblik die je dwingt om even stil te staan bij al het moois wat de natuur ons te bieden heeft. Onze tuinposters met dieren kan je volledig op maat laten maken, dus ook wie middenin de stad woont kan genieten van een pittoresk plattelandsuitzicht.

Tuinposter - Amoer-tijger

Tuinposter - Schotse hooglanders

De complete zen ervaring: tuinposter met Boeddha

Snak jij na een drukke werkdag ook zo naar een momentje rust? Neem dan een stiltebad in eigen tuin. Creëer een ontspannen sfeer door een tuinposter met Boeddha aan de muur te hangen. Maak het jezelf gemakkelijk in je loungehoek met een goed boek en warme kop thee, of wandel blootsvoets door het lange gras en luister naar het kalmerende geluid van je klaterende waterfontein. Ook tuinposter met bossen of watervallen zijn trouwens een prima keuze als je instant tot rust wil komen.

Tuinposter - Rots Boeddhabeeld

TUINPOSTER BESTSELLERS


Bekijk onze tuinposter inspiraties voor meer decoratie-ideeën.

 
Posted in: Tuinposters