Blog navigation

Laatste berichten

De leukste kantoor wanddecoratie ideeën

 

Nu telewerk geen verplichting meer is en het sociale en culturele leven weer tot leven komt, is dit het moment om te bekijken hoe we onze handelszaal of kantoorruimte nieuw leven in kunnen blazen. Die grote lege muren in je kantoor, winkel of horecazaak zijn immers de perfecte plek om te vullen met knappe kunstwerken. Wil je jouw werkruimte ook omtoveren van een lege, inspiratieloze omgeving tot een unieke ruimte vol karakter? Lees dan zeker verder.

BEHANG IN JE KANTOOR

We kennen allemaal de transformerende kracht van kleuren en patronen. Een kantoor met grote muren is de ideale ruimte om aan te kleden met behang. Met fotobehang kan je een volledige muur sieren met een foto of afbeelding in extra groot formaat. Behang de receptie van je hotel of kantoor met sfeervol fotobehang op maat van Amsterdam of een andere stad waar jouw onderneming zich in de buurt bevindt. Bekijk ons fotobehang steden en laat je inspireren door foto’s van de mooiste steden ter wereld. Meer fan van patronen? Behang de muren van je grote kantoorruimte met een leuk patroon, zoals trendy behang met driehoeken, klassieke strepen of stijlvolle hexagons.

Behang Kleurrijk driehoeks abstract naadloos patroon


Must-read: Top 15 fotobehang trends voor een gezellige woonkamer in 2022


WONDERMOOIE WANDCIRKELS

We spenderen heel wat tijd op ons werk, soms meer dan thuis. Je kantoor hoort dus een comfortabele en visueel aantrekkelijke plek te zijn die de identiteit van je bedrijf uitstraalt. Een originele manier om de muren van je kantoor te decoreren die minder ingrijpend is dan behang, is een grote wandcirkel. Geef je kantoor een wereldse uitstraling met een behangcirkel met wereldkaart of creëer een rustgevende sfeer met een wandcirkel met landschapsfoto. Wandcirkels zijn er in alle kleuren, stijlen en maten. Kies de foto die jou het meest inspireert en laat jouw wandcirkel op maat maken op het materiaal van jouw voorkeur – van behangcirkel tot plexiglas.

Behangcirkel Oude wereldkaart, gedrukt in 1630. Luxe antieke wandkaart met halve bollen

KUNST OP KANTOOR MET EEN FOTO OP ALUMINIUM

Je kantoor is de ideale ruimte om orde te scheppen, maar dat betekent niet dat het er niet mooi of inspirerend hoeft te zijn. Creëer een vleugje zelfverzekerde charme met een elegante foto op aluminium aan de muur. Een foto op aluminium heeft een prachtige, matte metaallook en vormt een echte eyecatcher in eender welk kantoor interieur. Ga voor een strakke look met een foto op aluminium van een brug of creëer een artistieke omgeving met een foto uit de art studio collectie op aluminium. Jouw foto op aluminium wordt op maat gemaakt en is ook beschikbaar als wandcirkel, twee-, drie- of vierluik.

Foto op Aluminium De Oresund-brug tussen Kopenhagen Denemarken en Malmö Zweden tijdens zonsondergang over de zee


Ook interessant: Tips om je kappers- of schoonheidssalon te decoreren


DECOREER EN CREËER PRIVACY MET EEN RAAMSTICKER

Is de ruimte van je kantoormuren eerder beperkt? Of wil je je winkel etalage aankleden? Verras je klanten en medewerkers dan met een raamsticker met foto op maat. Kies een transparante raamsticker om maximale lichtinval te garanderen. Handig om meer privacy tussen verschillende ruimtes te creëren, zoals je kan zien in onderstaand voorbeeld. De glazen scheidingswand tussen de wandelgang en de vergaderruimte is afgeschermd door een op maat gemaakte raamsticker met bos landschap. Dit zorgt voor een rustigere sfeer in beide ruimtes, en leidt de aandacht af van hetgeen er in de vergaderruimte gebeurt. Een win-win dus! Naast raamsticker met boslandschap, vind je nog heel wat andere mooie raamstickers in de webshop. Neem een kijkje in de collectie raamstickers en laat je inspireren.

Raamstickers Beboste berghelling in laaggelegen bewolking

ONTDEK FOTO OP ALUMINIUM ART STUDIO