Blog navigation

Laatste berichten

Decoreer je gang met foto prints

 

Geef je gasten een warm welkom met een stijlvol ingerichte inkomhal. Fotobehang, schilderijen of foto stickers; er zijn tal van manieren om een alledaagse gang om te toveren tot een ruimte waarin het gezellig thuiskomen is. Is je gang eerder aan de kleine kant? Zelfs dat hoeft geen obstakel te zijn. Met aangepaste wanddecoratie kan je ook een beperkte ruimte in één klap een compleet nieuwe look geven. Ga bijvoorbeeld voor een prachtige accentmuur door de wand langs je trap met een leuke print te behangen. Met patroon of fotoprint; eender wat jij leuk vindt. Extra pluspunt voor perspectief foto’s; deze zijn ideaal om de ruimte optisch te vergroten.

FOTOBEHANG - PINK SKY AND MIRROR

Foto decoratie voor een extra vleugje persoonlijkheid

Droom je van een inkomhal die een instant huiselijke sfeer uitstraalt? Decoreer je gang dan met foto decoratie die jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Een foto op canvas is een stijlvolle manier om je dierbaren aan de muur te vereeuwigen. Ga voor een familieportret of geef elk gezinslid zijn eigen canvas foto. Iedere foto kan je bovendien naar wens personaliseren zodat ze precies in de voorziene ruimte past. Als je liever geen eigen foto wil gebruiken, kan je ook een afbeelding kiezen uit onze uitgebreide catalogus. Je sportidool, favoriete muzikant of lievelingsbloemen. Een plek die veel voor jou betekent of een speciale plaats in je hart veroverd heeft. Laat de foto decoratie in je inkomhal het verhaal vertellen van wie jij bent.

FOTO OP CANVAS - NEW YORK MANHATTAN BRIDGE

Upgrade je inkomhal met foto stickers

Naast schilderijen en fotobehang, zijn ook foto stickers een geweldige manier om je gang te decoreren. Je kan ze volledig op maat laten maken, ze nemen geen plaats in en je hangt ze bovendien in amper enkele seconden aan de muur. Of op je deur, raam, kast… wat jij wil. Zo kan je een onpersoonlijke inkomhal in een oogwenk omtoveren tot een uitnodigende ruimte. Heeft je inkomhal een trap? Tover deze dan om tot een unieke eyecatcher door de voorkant van de traptreden te bestickeren met een stijlvolle print. Wij beloven je dat het resultaat ronduit indrukwekkend zal zijn zal zijn! En dankzij de afwasbare beschermlaag zal je foto sticker bovendien jarenlang meegaan. Klaar om jouw inkomhal te transformeren?

MUURSTICKERS - FLORAL SEAMLESS.

FOTOBEHANG HAL


Op zoek naar leuke ideeën? Bekijk onze behang inspiraties.

 
Posted in: Fotobehang, Canvas