❤ tot 30% Korting - t.e.m. 21.08 ❤
De korting wordt automatisch berekend!

Stickers

Profiteer vandaag van 20% korting op ons muurstickers

meubelstickers Op zoek naar unieke decoratie voor uw woning? Kies voor de fotostickers van Foto4art.be en laat u verrassen. De stickers worden geprint in een levendige, hoge resolutie van 1440 dpi, zijn kleurecht en waterbestendig en kunnen gebruikt worden voor het beplakken van laptops, koelkasten, tafels, muren en andere voorwerpen. Meer over de fotostickers, leest u op deze pagina.

De stickers worden in een hoge resolutie van 1440 dpi geprint met eco- en milieuvriendelijke inkten, die ook wel Latex inkten worden genoemd. Latex inkten zijn kleurecht, waterbestendig en weerbestendig en behouden zelfs de oorspronkelijke kleur bij de felste zonnestralen. Verder wordt er bij het printen van de fotostickers van Foto4art.be alleen gebruik gemaakt van de beste printer op de markt, namelijk de HP Latex 360 printer. Met deze printer printen wij uw fotostickers van de beste kwaliteit tot 149 centimeter breed en met een onbeperkte lengte.

Verder worden de stickers aangeboden in diverse soorten materialen. Dit betreft decoratiestickers, muurstickers, meubelstickers, deurstickers, magneetstickers en raamstickers.
VerzendingskostProductietijdLevertijd
< 50€ - 5.99€
> 50€ - Gratis
2 werkdagen1 werkdag

Beoordelingen

Door: Anne 29-08-2017
Product: Stickers

Ik had wat problemen met een van de bestelde muurstickers. Waarmee niet wordt bedoeld dat het iets let de kwaliteit te maken had, want de muurposterwas prachtig! Om mijn leed te verzachten, heb ik een mooie tegemoetkoming gekregen! Bedankt Alexandra!

Door: Vonnie 23-05-2017
Product: Stickers

Sticker besteld, echt zo ontzettend mooi. Super snelle verzending. Ook heel erg fijn dat je een mailtje krijgt wanneer je Pakket wordt afgeleverd. Ik ben een zeer tevreden klant, mijn complimenten.

Door: Baltus Sindin 08-05-2017
Product: Stickers

Top kwaliteit. Zeer tevreden mee

Decoratiestickers

muurstickers Decoratiestickers zijn geschikt voor gebruik op een vlakke ondergrond. Zo kunt u de stickers op een kast, een deur, een tafel, een glas, een bureau, een laptop, een koelkast en andere vlakke oppervlaktes.

Dit maakt de fotostickers erg geschikt als decoratiesticker, interieursticker, sticker koelkasten, stickers tafels, meubelstickers, deurstickers, raamstickers, laptop stickers, stickers voor keuken en plafond stickers. En als u de stickers ook nog lamineert, wordt de levensduur van de stickers nog langer en blijven de stickers beschermd tegen beschadigingen zoals krassen.

Deze full color stickers zijn geprint op vinyl van hoge kwaliteit en kunnen voorzien van een beschermende laminaat (mat of blinkend). Uiteraard zijn deze stickers erg makkelijk om aan te brengen en later weer te verwijderen zonder lijmresten.

De Stickers hebben een speciale lijmlaag die bestaat uit kleine luchtkanalen aan de achterzijde van de sticker, waardoor het zeer makkelijk aan te brengen is zonder luchtbellen.

Max. breedte is 150 cm.

Magneet stickers

magneet stickers De magneet stickers worden uitgerust met een magneet aan de achterzijde. Hierdoor zijn de magneet stickers erg geschikt voor het versieren van metalen oppervlakten, zoals koelkasten. Wilt u ook uw koelkast versieren met een mooie fotosticker? Kies dan voor één van de vele magneet stickers. U kunt zelf kiezen van welk maat uw magneet sticker moet zijn.

Max. breedte is 135 cm.

Gebrandschilderd glas Sticker

Raamstickers Glas In Lood Bent u op zoek naar een raamsticker die zowel bewonderd kan worden vanuit de buitenkant van het raam als vanuit de binnenkant van het raam? Dan kiest u voor een gebrandschilderd glas sticker. Deze sticker bestaat uit doorzichtig folie, dat na het bekleven op glas een resultaat geeft dat vergelijkbaar is met gekleurd glas. Hierbij wordt de witte kleur niet uitgeprint, maar zijn de witte vlakken van de sticker transparant. En net als de FrontStick Sticker, is ook de gebrandschilderd glas sticker op maat verkrijgbaar.

Max. breedte is 150 cm.


Motieven in de kijker

Klant beoordelingen

4.9/5

Wij van Foto4art.be leveren wanddecoratie op maat gemaakt. Met 313 beoordelingen, heeft Foto4art.be als gemiddeld cijfer 4.9 van maximaal 5 ontvangen.

Beoordelingen