Blog navigation

Latest posts

Hou jij van vintage? Dan is een retro poster iets voor jou!

Retro poster

Enkele jaren geleden was de moderne woonstijl helemaal hip, maar nu is het juist trendy om vintage items aan je interieur toe te voegen. Ben jij een groot liefhebber van de vintage woonstijl en heb je al vele retro items in je interieur verwerkt? Dan kun je de trendy vintage woonstijl nog verder doorvoeren in je interieur door vintage wanddecoratie aan te schaffen. Hang je een retro poster op de muur, dan krijgt jouw interieur nog meer sfeer.

Retro Poster

Groot fan van vintage? Bestel een retro poster

Retro is op dit moment erg trendy. Vind jij de retro woonstijl met vintage elementen ook erg leuk? Dan moet je zeker niet vergeten deze stijl door te voeren in jouw wanddecoratie. Door een retro poster aan de muur te hangen, krijgt jouw interieur nog meer die nostalgische sfeer die bij de vintage woonstijl hoort.

Een retro poster is een poster met een nostalgische afbeelding. Denk hierbij aan een afbeelding van een schrijfmachine, een klassieke bus, een oude auto of een oude radio. Om de vintage sfeer van de retro poster te versterken, wordt de poster altijd van oud papier gemaakt. De poster is nieuw, maar lijkt al vele jaren oud door het gebruik van het juiste papier en het inzetten van de juiste druktechnieken.

Retro Danskoppel Poster

Een retro poster met een afbeelding naar keuze

Je kiest helemaal zelf welke afbeelding je op jouw retro poster wil laten drukken. Ben je een groot liefhebber van oude auto’s? Dan bestel je een retro poster met een afbeelding van een oude auto. Zoek je een leuke poster voor in de studeer- of werkkamer, dan kun je een retro poster met schrijfmachine bestellen. Deze poster straalt niet alleen een specifieke sfeer uit, maar past bovendien perfect in de ruimte. En wil je meerdere retro posters ophangen? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Een grote, witte muur kan bijvoorbeeld prima verrijkt worden met drie kleinere posters, alle drie met andere vintage afbeeldingen.

Heb je zelf een mooie vintage afbeelding gevonden? Dan kun je deze afbeelding op de website uploaden, om deze foto op een retro poster te laten drukken. Let wel goed op de kwaliteit van de afbeelding, want alleen afbeeldingen van hoge kwaliteit komen goed tot hun recht op een retro poster.

Posted in: Posters