Blog navigation

Laatste berichten

Inspiratie voor het perfecte Moederdag geschenk

 

Nog geen Moederdag cadeau? Geen probleem! Wij zijn er voor je...

Wij begrijpen dat het vinden van een passend cadeau soms moeilijk kan zijn, en daarom hebben wij alvast wat inspiratie voor je.
Moederdag is het uitgesproken moment om je waardering te tonen, je moeder was er immers voor je tijdens alle belangrijke momenten. En op welke manier kan dat nou beter dan met een schitterend fotocadeau?
Upload gemakkelijk jouw eigen foto via onze website, kies een product... en wij doen de rest!

Foto ideeën:
- Vakantie foto's
- Familie foto's (foto's van vroeger, van de hele familie samen of alleen van de kinderen)
- Spontane momenten
- Favoriete herinneringen (uitstapjes, belangrijke dag)


Heb je een mooie foto gevonden? Dan hebben wij nog wat mooie opties voor je om deze volledig tot zijn recht te laten komen!

Canvas:
Met canvas zit je altijd goed. Door de neutrale look van het materiaal is het uiterst veelzijdig, en past daardoor bij ieder interieur.
De foto word geprint op hoogwaardige kwaliteit doek met uv-bescherming, waardoor de foto zijn levendige kleuren zal blijven behouden.
* Wordt geleverd met gratis ophangsysteemPoster:
Door te kiezen voor fotoprint op poster, kun je het cadeau geheel naar eigen smaak vormgeven door zelf een omlijsting toe te voegen.
Daardoor is het ook een zeer praktische optie, voor degenen die graag wisselen van interieur. Onze posters worden geprint op de hoogste kwaliteit premium glanzend fotopapier.Plexiglas:
Ons hoogglans plexiglas geeft uw foto niet alleen intense kleuren, maar ook een schitterend diepte-effect.
De randen van het schilderij worden perfect afgewerkt, waardoor het schilderij meteen klaar is om op te hangen.
Het plexiglas is tevens ook voorzien van een uv-bestendige laag, waardoor de kwaliteit van de kleuren worden bewaard.Aluminium:
Op zoek naar iets speciaals? Dan is aluminium iets voor jou. Aluminium geeft met zijn unieke uitstraling een prachtig mat effect aan je foto.
U heeft keuze uit een witte toplaag, of kies voor geborsteld aluminium. Dit product is ook geschikt voor buiten gebruik.
* Wordt geleverd met gratis ophangsysteem