Blog navigation

Laatste berichten

Dromerig en zacht: romantische wanddecoratie en fotobehang in je woonkamer

 

Een romantisch interieur kenmerkt zich door lichte, warme en zachte kleuren, zoete bloemenpatronen en sierlijke vormen. Door je woonkamer in een romantische stijl in te richten creëer je een dromerige omgeving die zich kenmerkt door zachtheid en rust. Over hoe wanddecoratie een woonkamer gezelliger kan maken, hadden we het al in het blogartikel met 5 tips voor een gezellige sfeer in de woonkamer. Ben je eerder op zoek naar wanddecoratie die meer aansluit bij een romantische woonstijl? Laat je dan inspireren door deze woonkamers met romantische wanddecoratie en fotobehang waar de romantiek vanaf spat!

Fotobehang met bloemendesign

Bloemenbehang oubollig? Nee hoor! Fotobehang met bloemendesign is tijdloos en sinds enkele jaren terug in de opmars. Momenteel is het zelfs één van de grootste behangtrends van 2022. Door te kiezen voor een bloemendesign met pasteltinten en verfijnde bloemen, til je je woonkamer in romantische stijl naar een hoger niveau. Is je woonkamer een grote ruimte met veel lichtinval? Dan kan je ervoor kiezen om de hele kamer met bloemendesign fotobehang te behangen. Voor een kleinere woonkamer raden we aan één muur uit te kiezen om met fotobehang een romantische accentmuur van te maken.

Fotobehang Seamless floral pink pattern with hand drawn flowers. Spring background. Perfect for fabric design, wallpaper, apparel

Wanddecoratie met natuurbeelden

Naast bloemenpatronen, horen ook natuurbeelden helemaal thuis in een romantische woonkamer. Wanddecoratie met een natuurlandschap, zoals een ronde muursticker met een helder meer of een foto op plexiglas met wolken hemel, is een stijlvolle en eenvoudige manier om je romantische woonkamer een dromerige toets te geven en extra gezellig te maken. Wist je dat je bij Foto4Art eender welke foto precies op maat én op een materiaalsoort naar keuze kan laten drukken? Op die manier kan jij je romantische wanddecoratie volledig naar wens ontwerpen. De foto’s die je in de categorie muursticker natuur tegenkomt kan je dus als muursticker bestellen, maar evengoed op canvas, ingelijste poster en… als fotobehang!

Muurstickers Eibsee an der Zugspitze in Bayern

Foto op Plexiglas Bewolkte lucht tijdens zonsopgang

Ingelijste posters handmade paper

Fotobehang met natuurbeelden

Schreeuwt die ene lege muur in de woonkamer om een grootser statement? Ga dan voor een prachtige professionele natuurfoto in kingsize formaat aan de muur, door middel van fotobehang op maat. Klik op de knop hieronder om de collectie fotobehang met natuurbeelden te bekijken. Kies eender welk sfeerbeeld om op maat van jouw muren te laten drukken en fleur de muren van je romantische woonkamer volledig op. Nog meer fotobehang inspiratie voor een trendy, romantische woonkamer, vind je in het blogartikel Top 15 fotobehang trends voor een gezellige woonkamer in 2022.

Fotobehang flowers in the negev desert

FOTOBEHANG NATUUR