Blog navigation

Latest posts

Verras je grootouders met een fotogeschenk

Heb jij je grootouders de afgelopen maanden ook een tijdje moeten missen? Laat ze vanop veilige afstand weten dat je aan ze denkt. Verse bloemen of zelfgebakken koekjes vallen altijd in de smaak, maar nog leuker zijn originele fotogeschenken die ze jarenlang kunnen koesteren. Neem een kijkje in ons assortiment en laat je inspireren door de cadeautips hieronder.

Foto herinnering op canvas

Een nieuw boek of mooi juweel… leuke cadeaus om te krijgen, maar elke grootouder zou ze zonder aarzelen inruilen voor extra quality time met de kinderen. Die gezellige logeerpartijtjes of jaarlijkse uitstap naar zee; je hebt vast ontelbare fotoherinneringen van jullie gezamenlijke avonturen. Geef je grootouders een foto op canvas cadeau en laat ze die kostbare momenten elke dag opnieuw beleven.

eigen-foto

Familieportret op plexiglas

Tijdens de feestdagen wordt er elk jaar wel een nieuwe familieportret gemaakt. In het beste geval komt het daarna terecht in oma’s foto-album, maar waarom zou je de foto niet aan de muur hangen waar ze hem elke dag kan zien? Laat een familieportret printen als foto op plexiglas en verras je grootouders met een uniek fotogeschenk. Zo zijn hun dierbaren altijd dichtbij.

eigen-foto

Een aluminium eerbetoon

Grootouders zetten hun kinderen en kleinkinderen altijd op de eerste plaats. Zelfs als dat betekent dat ze zichzelf moeten wegcijferen. Draai de rollen voor één keer om en zet hen in de spotlights met een foto op aluminium. Vieren je grootouders binnenkort hun gouden jubileum? Met een aluminium schilderij geef je hen een onvergetelijk herinnering aan deze speciale dag.

eigen-foto

Gepersonaliseerde posterwand

Met een gepersonaliseerd fotocadeau van de kleinkinderen doe je werkelijk alle grootouders plezier. Zoek van elk kleinkind een mooie foto en laat deze professioneel inkaderen in houten lijstjes. Hang de ingelijste posters naast elkaar aan de muur of etaleer ze op de buffetkast. Per slot van rekening doen grootouders niets liever dan pronken met hun kroost.

eigen-foto

UPLOAD JE FOTO


Met welk cadeau ga jij je grootouders verrassen?