Blog navigation

Latest posts

Zet je zaak in de kijker met fotobehang

Een accentmuur met fotobehang staat niet enkel leuk in je huis, maar ook in je zaak. Verleid voorbijgangers om binnen een kijkje te komen nemen en geef bestaande klanten een reden om terug te keren. Fotobehang schept niet alleen een gezellige sfeer maar is ook een vorm van reclame; toevallige passanten zien namelijk meteen wat je aanbiedt. Plus het maakt je eigen werkdag ook stukken aangenamer. Tot slot spendeer je meer tijd in je zaak dan in je woning, waarom zou je het dan niet net zo leuk inrichten als thuis?

Fotobehang voor jouw wellness zaak

Ben jij de trotse eigenaar van een massage- of beauty salon? Dan weet jij vast als geen ander hoe belangrijk aankleding is. Jouw klanten komen om te genieten en dat lukt nu eenmaal het best in een zaak die gezelligheid uitstraalt. Met spa fotobehang creëer je een uitnodigende sfeer waarin zij zich meteen op hun gemak voelen. Geef die ontspannende massage of relaxerende gelaatsbehandeling nog een extra dimensie met een mooi fotobehang aan de muur. Waterlelies, massagestenen of eender welk sfeerbeeld waar jij helemaal zen van wordt. Spa fotobehang is bijzonder populair voor het creëren van een accentwand in de behandelingsruimte, maar is ook een leuke manier om je gasten te verwelkomen. Zo worden ze bij het binnenkomen meteen ondergedompeld in de complete wellness ervaring. En je weet wat ze zeggen: een goed begin is het halve werk.

Fotobehang - Zen Tuin

Fotobehang - Grote boeddhabeeld

Fotobehang voor jouw fitness zaak

Fitness centra zijn maar al te vaak klinische ruimtes waarin gezelligheid ver te zoeken is. Wil jij het anders doen? Onderscheid je van je concullega’s door in te zetten op beleving met fitness fotobehang. Zien werken, doet werken. Decoreer je muren met indrukwekkende actiefoto’s of motiverende quotes die je klanten stimuleren om het beste van zichzelf te geven. Fitness fotobehang maakt het doel van jouw klanten concreet en tilt zo hun prestaties naar een hoger niveau. De mond-aan-mond reclame krijg je er gratis bij. Want je mag er zeker van zijn dat jouw zaak over de tongen zal gaan. Wacht niet tot je concurrenten je voor zijn. Ga meteen aan de slag met fitness fotobehang en geef je klanten zo een extra reden om uit te kijken naar hun volgende work out.

FOTOBEHANG - MUSCULAR MAN WORKOUT

Fotobehang voor jouw restaurant

Succesvolle restaurants hebben gemeen dat niet enkel hun menukaart, maar ook hun inrichting helemaal on point staat. Uiteten gaan is namelijk zoveel meer dan een louter culinaire ervaring. Goed eten staat centraal, uiteraard, maar een gezellige sfeer is even essentieel. Denk verder dan kleine details zoals kaarsjes of bloemen en kies eens voor fotobehang in je restaurant. Verse pasta, een lekker glas rode wijn of een sappig stuk vlees op de grill; kies een foto die de eigenheid van jouw zaak in de kijker zet. De perfecte achtergrond om gezellig bij te tafelen en het geeft je zaak daarbovenop een bijzonder authentieke uitstraling. Restaurant fotobehang heeft bovendien een hoog Instagram gehalte dus wees niet verbaasd wanneer je aantal likes ineens de hoogte in schiet!

FOTOBEHANG - FRESH HERBS

FOTOBEHANG BESTSELLERS


Bekijk onze fotobehang inspiraties voor meer decoratie-ideeën.

Posted in: Fotobehang