Blog navigation

Laatste berichten

Op safari in eigen huis: tijgers en leeuwen op fotobehang

 

Kan je interieur extra pit gebruiken? Laat je muren dan spreken met een leeuw op fotobehang. Met zijn wilde manen en intense blik boezemt deze prachtige exoot bij eenieder ontzag in. Ben je eerder te vinden voor een krachtig vlekkenpatroon? Verfraai je woning dan met een fotobehang van een tijger en laat zijn atletische elegantie afstralen op de rest van je interieur.

Fotobehang - Leeuw gezicht

Fotorealistisch behang met tijgers en leeuwen

Van een leeuwenfamilie in de Afrikaanse savanne tot een Siberische tijger in close-up, onze fotodatabank bevat een enorme verscheidenheid aan beelden. Eén ding hebben ze echter allemaal gemeen en dat is hun uitzonderlijke kwaliteit. Welke foto je ook kiest, wij zorgen ervoor dat hij haarscherp geprint wordt. Dankzij de realistische details en levensechte kleuren lijkt de leeuw of tijger op fotobehang haast tot leven te komen.

Fotobehang - zwart-witte tijger

Fotobehang - Een mannetjes leeuw

Op maat gemaakt behangpapier met leeuwen en tijgers

Met onze uitgebreide collectie fotobehang hoef je niet langer op safari te gaan om wilde katachtigen als de tijger en leeuw te spotten. Sterker nog; je bepaalt het uitzicht helemaal zelf. Een majestueus leeuwenkoppel dat fier met zijn nieuwste welp pronkt of een mysterieuze tijger die zich tussen de bladeren verschuilt. You name it, we’ve got it. Met onze online bewerkingstool kan je de gewenste afbeelding bovendien zo aanpassen dat hij perfect in je interieur past.

Fotobehang - Tijger

Fotobehang - Leeuwen familie

Decoreer de kinderkamer met tijger behang

Een behang met leeuwenkop boven je bed of een zwart wit fotobehang met tijgers achter de sofa; je kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het al geprint. Ook in de kinderkamer is behangpapier met tijgers en leeuwen momenteel erg in trek. Zie je het liever wat abstracter? Dan is ons tijgerprint behang misschien wel iets voor jou. Laat je inspireren door onze talloze interieurideeën en ontdek hieronder hoe je in 5 eenvoudige stappen zelf aan de slag kan gaan.

Behang - Tijgers, met de hand getekend

Behang - Schattige tijgers

 
Posted in: Fotobehang, Behang