Blog navigation

Latest posts

4 x Vaderdag cadeau-ideeën

Verras je vader binnenkort met een bijzonder vaderdagcadeau met foto om hem te laten zien hoeveel hij voor je betekent. Kom dit jaar origineel uit de hoek en geef hem een foto op plexiglas, aluminium, canvas, glas, poster, … cadeau. Want een foto zegt meer dan duizend woorden. Upload je eigen foto of kies een foto uit ons ruime assortiment aan thema’s. Inspiratie nodig? Wij helpen je op weg met deze vier vaderdagcadeau-ideeën.

Een familiefoto op plexiglas

Met een familiefoto zit je altijd goed. Duik in je fotoarchief en zoek een leuke familiefoto waar een mooie herinnering aan vasthangt. Kies voor een afwerking op plexiglas om de kleuren van de foto volledig tot hun recht te laten komen. Een foto op plexiglas is tijdloos en past in ieder interieur.

Foto op Plexiglas

Een foto op aluminium van zijn favoriete reisbestemming

Houdt je vader van reizen? Geef hem een foto van zijn favoriete reisbestemming cadeau. Kies een aluminium afwerking met een matte uitstraling voor een moderne look. Upload een eigen reisfoto of kies een foto uit ons ruime assortiment. Je vindt er foto’s op aluminium van Canada met zijn prachtige groene natuur, tot foto’s op aluminium van stranden of woestijnen.

Foto op Aluminium

Een kindertekening op canvas

Laat je kinderen een kleurrijke tekening maken voor hun papa. Scan de tekening in en upload hem op onze website waar je er een unieke foto op canvas van kan maken. Dit originele vaderdagcadeau op canvas gaat gegarandeerd veel langer mee dan een tekening op papier.

Foto op Canvas

Een foto op poster met rekwisieten

Organiseer een fotoshoot met je broers en zussen of van je kinderen. Laat je creativiteit de vrije loop en knutsel originele rekwisieten zoals een snor, hoed, gekke bril, ... Upload je spontane en leuke foto op onze website en laat hem afdrukken op poster. Het perfecte vaderdagcadeau voor in elk interieur.

Foto op Poster

Met welk van deze vier vaderdagideeën ga jij je vader verrassen? Ga snel aan de slag!

Of kies een foto op canvas uit onze bestsellers

Lees ook: 4 KEER DE MOOISTE VADERDAG WANDDECORATIE

Posted in: Plexiglas, Canvas, Aluminium