Blog navigation

Laatste berichten

8 x vintage behang in de keuken

 

Wil je een leuke eyecatcher in je keuken en hou je van een vintage look? Dan is je keuken behangen met leuk vintage behang of fotobehang een goed idee! Met vintage behang in de keuken doe je nooit iets mis. Het is ideale manier om een vleugje retro in de ruimte te integreren, zonder dat je er je hele keuken interieur voor moet omgooien. En het beste van alles, je hebt er niet eens een behanger voor nodig! Behang en fotobehang uit vliesmateriaal plaats je namelijk dankzij het simpele stappenplan eenvoudig zelf tegen de muur. In deze blog lichten we met behulp van 8 inspirerende voorbeelden twee van onze vintage behang collecties: Behang Retro stijl en Fotobehang Vintage poster. Laat je inspireren en maak een uniek retro statement in je keuken waar je niet snel op uitgekeken geraakt.

Behang Retro stijl

Maak kennis met de collectie Behang Retro stijl, een charmante collectie vol retro kleuren en nostalgie. De collectie zit boordevol geometrische bloemen en abstracte vormen die ons doen denken aan de fifties, sixties en seventies. Perfect om die saaie witte muren van je moderne keuken onder te dompelen in een minimalistisch retro sfeer. Bang dat een keuken vol vintage behang te druk oogt? Behang dan niet álle keukenmuren met je vintage behang, maar kies slechts één kleine keukenmuur of een stuk van de muur en sier deze met een leuke muursticker in Retro stijl. Op die manier creëer je een mooi contrast met de andere keukenmuren die de ruimte helemaal opfleurt!

1. Behang Retro stijl met blauw-wit bloemenpatroon

Dit behang met blauw-witte ornamenten komt uit de collectie Behang Retro stijl. Klik op de afbeelding om het behang in detail te bekijken en op maat van jouw muren te bestellen.

Behang naadloos retro patroon met bloemen en bladeren

2. Behang Retro stijl met oranje bloemen

Ook dit vrolijke vintage keuken behang komt uit de collectie Behang Retro stijl. De typische oranje kleuren en vrolijke bloemen design fleuren je keuken helemaal op.

Behang naadloos retro patroon met bloemen

3. Behang Retro stijl met abstract patroon

Nog een voorbeeld uit de collectie Behang Retro stijl: minimalistisch behang met een cool randje om je keuken een trendy vintage uitstraling te geven.

ehang Abstracte retro vintage geometrische vorm patroon achtergrond

4. Behang Retro stijl met abstract patroon

Het laatste voorbeeld uit de collectie Behang Retro stijl: een kleurrijk geometrisch patroon met veel turquoise en enkele oranje accenten.

Behang Halverwege de eeuw moderne stijl

Fotobehang vintage poster

De collectie Fotobehang Vintage poster is er eentje om u tegen te zeggen. Een leuke mix van vintage posters en retro afbeeldingen die je keuken stuk voor stuk een leuke nostalgische uitstraling geven. Ben je een echte koffieliefhebber? Of zijn cocktails meer jouw ding? Voor ieders smaak en keuken interieur is er wel Vintage poster Fotobehang te vinden. We maken jouw fotobehang precies tot op de cm op maat van jouw muren. Je hoeft trouwens ook nooit de hele afbeelding te gebruiken, maar kan ook een deel van de afbeelding selecteren om op fotobehang op maat te bestellen. 

5. Fotobehang Vintage poster grillhouse

Dit uit de collectie Fotobehang Vintage poster toont een vintage opschrift van een grillrestaurant. Ideaal om je keuken een nostalgisch accent te geven. Klik op de afbeelding om dit fotobehang te personaliseren en op maat te bestellen.

Poster Hand drawn vintage retro font

6. Fotobehang Vintage poster koffiebreak

Een echte koffieleut? Hang dit vintage fotobehang op in de keuken en creëer een gezellige koffiecorner. Fotobehang uit de collectie Fotobehang Vintage poster. Om dit fotobehang op maat te bestellen, klik op de foto.

Poster advertising coffee retro poster with pop art woman

7. Fotobehang Vintage poster Groovy sixties

Dit fotobehang uit de collectie Fotobehang Vintage poster is geen typische reclameposter, maar een funky twisterbeeld in een retro kleurenpalet van oranje, rood, beige en turqoise. Perfect om de keuken wat meer kleur te geven!

Behang retro starburst zonnestraal

8. Fotobehang Vintage poster cocktails

Het laatste voorbeeld uit de collectie Fotobehang Vintage poster: een keuken aangekleed met fotobehang van een reclamebord voor cocktails. De randen zijn afgewerkt met een vintage metaal look. Een grappige accentmuur die je keuken een uitnodigende sfeer geeft.

Behang Vintage metalen bord

Ook de collecties Fotobehang Retro, Fotobehang Vintage auto en Behang Vintage bloemen bevatten heel wat leuke foto en patronen om je keuken een vintage uitstraling te geven. Bestel je vintage behang voor je keuken vandaag nog en geef je keuken een make-over waar je nog jaren plezier aan zal beleven. Tip: kies tijdens het bestelproces voor een extra laminaatlaag. Deze extra laag op het behang is afwasbaar en beschermt je behang tegen krassen, vocht en vuil.

SHOP BEHANG RETRO STIJL