Blog navigation

Laatste berichten

De kinderkamer stylen in jungle thema doe je zo

 

Of het nu voor een pasgeboren baby of een tiener is, een kinderkamer in jungle thema is enorm populair. En dat is ook niet verwonderlijk, wie houdt nu exotische planten en schattige safari dieren? De trend ligt volledig in lijn met de botanische woontrend die al jaren de harten van menig woonliefhebber verovert. Van behang met weelderige bladeren tot fotobehang met een prachtige safari tekening. Ook zin om de kinderkamer onder handen te nemen en de kinderkamer in een jungle jasje te steken? Doe hieronder inspiratie op om er een slaapkamer van te maken voor echte avonturiers!

Welcome to the jungle: fotobehang in zoo thema

Kinderen zijn meer dan wie dan ook bezig met natuur, nergens valt dan ook meer te ontdekken dan buiten! Laat je kleine ontdekkingsreiziger kennis maken met een nieuwe wereld door een kinderkamer in te richten die barst van de jungle vibes. Daarvoor hoeft je niet meteen helemaal los te gaan met knallende kleuren en schreeuwerige prints. Een kinderkamer in jungle thema of safari thema kan ook met subtielere kleuren. Kijk maar in het voorbeeld hieronder naar het fotobehang op maat tegen de muur, met illustraties in warme kleuren en wittinten. Behang die ene lege muur in de kinderkamer met Zoo fotobehang en tover de ruimte om tot een echte jungle, waarin je kleintje toch volledig tot rust kan komen. Is je kind al wat ouder en mag het allemaal wat intenser en kleurrijker? Kies dan voor een fotobehangetje uit de collectie Fotobehang Jungle, vol prachtige foto’s waarbij het lijkt alsof je zo de jungle instapt.

Fotobehang Safari-wildbehang. Illustratie met zebra, leeuw en giraf. Aquarel dier en jungle flora op witte achtergrond

Kleine ingreep, groots effect: jungle muurstickers en behangcirkels

Wil je de kinderkamer een jungle thema geven, maar geen zin om de muur volledig te bedekken met behang? Maak het jezelf gemakkelijk en sier de kinderkamer muur met een mooie decoratieve muursticker of behangcirkel. Muurstickers en behangcirkels zijn erg eenvoudig aan te brengen en geven je kinderkamer toch een volledige jungle uitstraling. Ga voor een hele strook muursticker met zoo of een hippe behangcirkel met bladeren. Beiden kan je tot op de cm op maat bestellen. Zo kan je dus zelf bepalen hoe groot de muursticker of behangcirkel moet zijn. Ook in de collectie behangcirkel Jungle kinderkamer kan je enorm leuke ontwerpen terugvinden met schattige dieren en kleuren die de kinderkamer volledig opfleuren.

Muurstickers Naadloze grens met tropische boom zoals palm-, bananen- en jungle dieren

Behangcirkel Aquarel naadloze patroon met jungle palmbladeren en orchideeën

It’s a wild world: jungle decoratie

Vind je de meubels in je kinderkamer wat te serieus, en kunnen ze wel wat meer kleur gebruiken? Geef ze een vrolijke jungle toets met een kleurrijke meubelsticker met dierenprint. In de collectie Meubelsticker Zoo kan je enorm leuke meubelstickers vinden waar je elke kleerkast, babycommode of tafelblad mee kan opfleuren. Kies een leuk patroon uit, geef de afmetingen in en wij snijden je meubelsticker tot op de cm precies op maat, zodat de sticker perfect op jouw kinderkamer meubelstuk past. Nog een leuk extraatje om het geheel stijlvol af te werken: een ingelijste poster met illustratie. De collectie ingelijste posters met illustraties voor de kinderkamer zit vol mooie en schattige tekeningen van diertjes uit de jungle en daarbuiten. Perfecte om het jungle-gehalte van je kinderkamer of speelruimte te verhogen.

Ingelijste posters Hunting vector cheetah

BESTEL NU ZOO FOTOBEHANG OP MAAT