Blog navigation

Laatste berichten

Keuken decoratie tips: 3 x je keuken stylen in de kleur rood

 

De keuken is het kloppend hart van je woning. Het is niet alleen een ruimte die gebruikt wordt om te koken, maar ook om gezellig samen te zijn. ’s Morgens voor een snel ontbijt aan de bar van het kookeiland, ’s avonds na je werk voor een lekker kopje thee. Is je keuken volledig ingericht, maar kan de ruimte nog wat meer sfeer gebruiken? Met de juiste decoratie is dat zo gepiept! In deze blog tonen we je hoe je je keuken op een leuke manier meer sfeer kan geven met woondecoratie in de trendkleur rood. Rood is de ideale kleur voor keuken decoratie. De kleur straalt niet alleen passie en energie uit, het stimuleert zelfs je eetlust. Met een paar rode accessoires in de keuken zou dat warme bord pasta dus nóg lekkerder moeten smaken! Lees snel verder voor enkele tips en interieur inspiratie met keuken decoratie in rode kleuren.

1. Kies een keuken foto achterwand met een rode kleur

Heb je weinig plaats voor decoratie in de keuken? Ga dan voor een keuken foto achterwand in een rode kleur. Een keuken foto achterwand is gemaakt uit stevig, hittebestendig glas en lijm gemakkelijk achter je aanrecht vast tegen de muur. En het beste van alles: je hebt keuze uit duizenden verschillende soorten rode foto's en patronen om op een keuken foto wand op maat te laten drukken. Zo heb je tijdens het koken een leuk uitzicht én is je keukenmuur ook nog eens beschermd tegen water en vet. Heel handig! In de collectie Keuken foto achterwand Rood vind je een prachtige verzameling sfeer foto's. Van roodkleurige landschappen tot fleurige foto's met bloemen; voor elke interieur stijl is er wel een sfeervolle rode foto voor op een glazen keuken wand te vinden. Tip: ook in de collectie Keuken foto achterwand Specerijen en Keuken foto achterwand Wijn vind je heel wat mooie foto's van heerlijke kruiden met terracotta rode kleuren.

Keuken foto achterwand rood en mosterd jaren 70 groovy vintage retro bloemen madeliefjes

2. Wrap je koelkast of keuken kasten in een rood jasje

Nog een leuke manier je keuken een rood accent te geven, is door je koelkast te stylen met een roodkleurige sticker. En dat hoeft echt niet moeilijk te zijn! Meubelstickers zijn speciaal gemaakt om meubels aan te kleden. Een meubelsticker is enorm stevig, je kan ze op maat bestellen en je kan ze heel makkelijk aan te brengen op eender welke vlakke en propere ondergrond. Het perfecte decoratie accessoire om creatief mee aan de slag te gaan! Heb je een oude kast in je keuken die wel wat opgefrist mag worden? Ook die kan je eenvoudig een nieuw zicht geven met een meubelsticker. Vind je rood wat te schreeuwerig en hou je meer van een warme rode kleur? Kijk dan eens in de collectie Meubelstickers Rood Paars, waar je heel wat sfeervolle foto's vind van bloemen, natuurlandschappen en andere taferelen om je koelkast, keuken kast of eender welk ander keuken meubelstuk een nieuwe look te geven.

Meubelstickers Mystical red forest

3. Hang wat rode wanddecoratie op

Een laatste manier om je keuken met rode accessoires op te vrolijken, is door sfeervolle rode decoratie tegen de muur te hangen. Maak van die lege wand boven de gootsteen een echte eyecatcher met een sfeervolle foto op canvas van een rode paprika of een glas rode wijn. Of laat die kale plek naast het raam in het oog springen met een kunstzinnige tekening op aluminium in rode kleuren. Hou je van een natuurlijke uitstraling? Kies dan voor een foto op canvas in diep rode kleuren. Ben je meer voor strak en modern? Dan is een rode foto op plexiglas of aluminium meer wat voor jou. Wat jouw favoriete stijl ook is, rode decoratie tegen je keuken muur ophangen is altijd een goed idee!

Foto op Canvas Close-up Of Red Bell Peppers On Table

Foto op Aluminium human's figure, pencil drawing illustration, sketch

Met keuken decoratie in levendige rode kleuren kan je iedere keuken omtoveren van een ruimte die kaal en levenloos is, tot een inspirerende plek. Benieuwd waar je zo’n leuke rode spullen kan vinden en op maat kan bestellen? Ze liggen gewoon hier voor je binnen handbereik. Klik op de knop hieronder en creëer je eigen rode decoratie precies op maat van jouw interieur!

FOTO OP ALUMINIUM ROOD