Blog navigation

Laatste berichten

Van irissen tot tulpen: 5 x woondecoratie met bloemen prints

 

Woontrends komen en gaan, maar niets is zo tijdloos als bloemen in je interieur! Groot of klein, op de tafel of tegen de muur, bloemen kunnen altijd. En net zoals met een boeket bloemen, kunnen bloemen prints je eetkamer doen opleven en floreren als nooit tevoren. Is het interieur van je woning of zaak helemaal zoals je wilt, maar oogt het geheel toch wat kaal? Met fleurige bloemendecoratie breng je daar in een mum van tijd verandering in. Van een ingelijste poster met bloemen tot een volledige bloemen ‘gallery wall’.

1. Wanddecoratie met bloemen: instant sfeer

Lege plek aan de muur? Ga dan voor wanddecoratie met bloemen foto’s om het gezelliger te maken. Zet een mooie foto van een bloem op canvas tegen de muur, of hang enkele ingelijste posters met bloemen speels naast elkaar op om een leuke ‘gallery wall’ te creëren. Het fijne aan de webshop van Foto4Art, is dat je alle foto’s die je ziet op eender welk soort wanddecoratie kan laten drukken. Vind je deze foto van een iris op canvas mooi, maar hou je meer van de moderne uitstraling van een foto op aluminium? Of liever de chique look van een foto op plexiglas? Het kan allemaal!

Ontdek de collectie: Foto op canvas close up bloemen

Foto op Canvas Close-up Of Iris Blooming Outdoors

Ingelijste posters Watercolor illustration. Spring flower arrangement in the nest with egg, daffodils, hyacinths

2. Zeg het met bloemen fotobehang

Een topper van formaat: fotobehang met bloemen! Heeft jouw eetkamer of leefruimte een grote, lege muur? Ga dan voor een groots statement met een bloemenveld op fotobehang. Geen betere manier om de kamer in volle bloei te zetten! Behang de volledige muur van de vloer tot het plafond, en zie hoe de kamer optisch meer hoogte krijgt en je een volledig nieuwe dimensie creëert.

Fotobehang Daffodil Fields

3. Een fleurige bloemen muursticker

Wil je slechts een klein stuk van de muur in de bloemetjes zetten? Dan kan je ook gaan voor een mooie bloemen muursticker. In de collectie Muurstickers Bladeren vind je heel wat muurstickers met pastelkleurige bloemenpatronen die je muren van een fleurige toets kunnen voorzien. Een muursticker is eenvoudig aan te brengen op eender welke gladde, schone ondergrond. Geeft dat ene lege stukje muur boven het aanrecht nét dat tikkeltje extra!

Lees ook: Bloemendesign als blikvanger in je badkamer

Ingelijste posters landmannalaugar

4. Altijd verse bloemen op tafel: meubelsticker met bloemen

Een tafel met effen tafelblad. Dat is wat we gewend zijn, maar het hóeft niet! Kleef een meubelsticker met bloemen op het tafelblad en geef je eetkamer instant een chique, fleurige uitstraling! Wil je je eetkamer helemaal on trend maken? Ga dan voor een tafelsticker met paarsachtige tinten, zoals deze krokus meubelsticker. Paars geeft je interieur een zachte en speelse toets en is dé trendkleur van het moment. Ook in de collectie meubelstickers Iris vind je heel wat prachtige stickers om je tafelblad een trendy paarse look te geven.

Meubelstickers Closeup of blooming purple crocus flowers on the ground

FOTOBEHANG BLOEMEN