Blog navigation

Laatste berichten

Tips om je slaapkamer klaar te maken voor de lente

 

De lente hangt volop in de lucht! De zon komt vaker tevoorschijn en alles staat in bloei. Hoog tijd om dat heerlijke lentegevoel naar binnen te halen! Niet enkel naar de woonkamer en de keuken, maar ook naar de slaapkamer. In dit artikel kan je inspiratie vinden voor de mooiste wanddecoratie om je slaapkamer lekker op te frissen voor de lente. Van een fotorolgordijn met bloesems en bloemenbehang tot een lente foto op plexiglas. Want wat is er nu beter dan elke dag wakker te worden in een kamer die een heerlijk voorjaarsgevoel uitstraalt?

Fotorolgordijn met kersenbloesem

Als de fruitbomen in bloei staan, weet je dat de lente pas echt begonnen is! Geniet vanuit je eigen slaapkamer van al die bloesempracht met een fotorolgordijn met kersenbloesem. In de categorie kersenbloesem kan je de mooiste bloesem foto’s terugvinden. Kies je favoriete bloesemfoto en we printen je fotorolgordijn op maat van jouw ramen. Met behulp van de meetinstructies voor fotorolgordijnen kan je eenvoudig de exacte afmetingen bepalen. Kies tot slot het soort stof en je bent klaar. Voor de slaapkamer raden we verduisterende fotorolgordijnen aan. Word je ’s morgens graag gewekt door de zon? Dan kan je natuurlijk ook voor lichtdoorlatende fotorolgordijnen kiezen!

Fotorolgordijn komst van de lente, bloeiende boom

Wandcirkel op aluminium met Schotse Hooglander

De lente betekent meer zonnige dagen, meer groen, maar ook de dieren komen uit hun winterrust of winterslaap en gaan weer op pad. Ben je op zoek naar landelijke wanddecoratie om je slaapkamer op te fleuren? Denk dan eens aan een wandcirkel op aluminium met Schotse Hooglander. Een Schotse Hooglander is perfect om de lentesfeer in huis te halen en past goed bij een landelijk interieur. De fotogenieke dieren komen veel voor op het platteland geven je slaapkamer een frisse, landelijke charme. Bovendien zijn ronde vormen aan de muur al enige tijd helemaal trendy! Check het volledige assortiment op maat gemaakte wandcirkels en laat je verrassen.

Wandcirkels aluminium Highlander koe met het haar verplaatst door de wind, Schotland. Concept: Schotse landschappen, typische boerderijdieren, reis naar Schotland

Foto op plexiglas Noordzee

Nog een manier om door middel van wanddecoratie het voorjaarsgevoel in de slaapkamer te krijgen, is een lente foto op plexiglas. Of je nu gaat voor een prachtige foto van het platteland of een mooie foto van de noordzee op plexiglas, de kracht van de natuur tijdens de lente valt niet te ontkennen. Plexiglas is perfect om je lente foto in de kijker te zetten. Omdat de foto aan de achterzijde van het plexiglas wordt geprint, krijgt het plexiglas schilderij extra diepte met intens stralende kleuren.

Foto op Plexiglas Verticale opname van een pad dat leidt naar het strand aan de oceaankust

Behang aquarel bladeren

Op zoek naar een iets grotere lente makeover voor je slaapkamer? Zet je muren dan in het nieuw met behang. Met behang kan je alle kanten op om je slaapkamer volledig in de lentesfeer te krijgen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in de collectie behang met aquarel bladeren. Met tientallen lichte en verfijnde designs waar het frisse voorjaarsgevoel vanaf spat, heb je keuze te over. Behang ook jouw slaapkamer muren met aquarel bladeren en ervaar zelf hoe de kamer volledig opleeft. Op zoek naar nog meer inspiratie? Laat je inspireren door de volledige collectie behang met planten waar je allerlei soorten behang met bloemen en bladeren kan terugvinden.

Behang Floral spring seamless pattern with blue snowdrops and green leaves


Ook interessant: 30 slaapkamer fotobehang trends van 2022


FOTOROLGORDIJN MET KERSENBLOESEM