❤ tot 30% Korting - t.e.m. 21.08 ❤
De korting wordt automatisch berekend!

Fotorolgordijnen

Profiteer vandaag van 20% korting op ons fotorolgordijnen

fotorolgordijn Als u vanuit uw woning eens iets anders wil bewonderen dan uw standaard uitzicht, zijn de fotorolgordijnen van Foto4art.be wellicht iets voor u. Deze fotorolgordijnen geven u namelijk de mogelijkheid om uw uitzicht naar wens aan te passen, waarbij u bijvoorbeeld de hele dag kunt genieten van uitzichten als de Eiffeltoren, het Vrijheidsbeeld en tropische stranden.

Fotorolgordijnen worden ook wel Photo Blinds genoemd. Dit zijn bedrukte rolgordijnen die geheel naar wens vormgegeven kunnen worden en gebruikt kunnen worden om uw interieur een unieke uitstraling te geven. Zo kunt u bij het bestellen van fotorolgordijnen bij Foto4art.be niet alleen kiezen uit een groot aanbod van 80 miljoen diverse foto’s en patronen, maar kunt u ook uw eigen foto op een fotorolgordijn laten drukken. En omdat onze 80 miljoen verschillende foto’s en patronen onderverdeeld zijn in duidelijke categorieën, kunt u in ons grote aanbod gemakkelijk vinden waar u naar op zoek bent.
En heeft u fotorolgordijnen in XXL formaat nodig? Dan kunt u tevens bij Foto4art.be terecht voor fotorolgordijnen tot 245 x 300 centimeter in één stuk.
VerzendingskostProductietijdLevertijd
< 50€ - 5.99€
> 50€ - Gratis
7 werkdagen1 werkdag

Beoordelingen

Door: Annick Depoortere 14-07-2017
Product: Fotorolgordijnen

Zeer tevreden.

Door: ems 19-05-2017
Product: Fotorolgordijnen

zeer tevreden , goede kwaliteit en netjes geleverd .

Door: Thomas Frank 15-05-2017
Product: Fotorolgordijnen

Zeer tevreden van het product,hadden het rolgordijn besteld met print erop van een olifant.levertijd was ietsje langer dan op de website staat geschreven,maar dat was geen probleem.Levering , kregen een mailtje van Dpb dat het geleverd werd op dinsdag,indien ge wilt kan je het veranderen.Dit deden we .We vroegen te leveren op donderdag.Kregen bevestiging in orde.Levering op donderdag.In de namiddag nieuwe mail , pakket word geleverd op dinsdag tussen dat en dat uur.Natuurlijk niemand thuis.Hebben dan het pakket afgezet bij een verkoopspunt.

Als u fotorolgordijnen van Foto4art.be aanschaft, kunt u kiezen uit drie soorten mechanismen voor uw fotorolgordijnen. Deze mechanismen zijn stuk voor stuk geselecteerd op basis van presentaties na montage op een raam, eenvoud van montage en uiteraard functionaliteit.

Meetinstructies - Fotorolgordijnen Op de dag en Op de dag XXL

Meetinstructies Fotorolgordijnen op de dagOp de dag - Plaatsing op het raamkozijn, de muur of tegen het plafond.

Meet de breedte van links naar rechts over de muur op. Bepaal zelf hoever u het produkt over de muren laat vallen. Zorg dat het raam goed bedekt is en laat het produkt enkele centimeters over de muur vallen. Meet de hoogte van boven naar beneden. Waar wilt u beginnen met het produkt: aan het plafond of net boven het raam. Tot waar moet het produkt hangen: op de vensterbank of helemaal op de grond, of daar tussenin.

Bij uitlevering is de stof van een fotorolgordijn altijd 3,5 cm smaller dan de door u opgegeven breedte penmaat.

Manier van montage van de bevestigingsbeugels: vastgeschroefd

Afmetingen :
Op de dag: Breedte : min 30 cm - max 160 cm, Hoogte : min 30 cm - max 240 cm
Op de dag XXL:Breedte : min 161 cm - max 245 cm, Hoogte : min 30 cm - max 300 cm

Meetinstructies - Fotorolgordijnen In de dag

Meetinstructies - Fotorolgordijnen In de dag In de dag - Plaatsing tussen het raamkozijn of de muur.

Meet zowel de hoogte als de breedte van de binnenkant van het raamkozijn op 3 verschillende plekken (hoog, midden en laag). Gebruik steeds de kleinste maat voor het bestellen van uw rolgordijn en haal hier 4 mm vanaf om er zeker van te zijn dat het rolgordijn in het raamkozijn past.

Voorbeeld: de kleinste gemeten maat is 160 cm: u geeft een rolgordijn maat op van 160 cm - 4 mm = 159,6 cm

Manier van montage van de bevestigingsbeugels: vastgeschroefd

Afmetingen:
In de dag: Breedte : min 30 cm - max 160 cm, Hoogte : min 30 cm - max 240 cm

Meetinstructies - Fotorolgordijnen klem montage

Meetinstructies - Fotorolgordijnen klem montage Het rolgordijn is uitsluitend geschikt voor montage op afzonderlijke raamvleugels.

Geef de breedte en de hoogte van de ruit. De uiteindelijke breedte van het doek van het rolgordijn zal ongeveer 4 cm breder zijn dan de ruit (2 cm aan beide kanten) en de hoogte wordt zo ingesteld dat na het monteren van het rolgordijn op het raamkozijn de hele ruit kan worden bedekt.

Als u een aangepaste hoogte wilt, meldt dit onderaan in de opmerkingen. De uiteindelijke breedte van het rolgordijn inclusief het hele mechanisme zal ca. 7,5 cm breder zijn dan de ruit zelf. Let er op de stof niet de grendel bedekt (controleer of de afstand tussen de ruit en de grendel groter dan 2 cm is).

Manier van montage van de bevestigingsbeugels:
- vastgeschroefd
- gemonteerd op de stalen montagehaakjes die op het raamkozijn zijn gehangen
- gelijmd
- gemonteerd op plastic montageclips die aan het raamkozijn zijn gelijmd

Bij de drie laatste manieren van montage van de bevestigingsbeugels hoeven er geen gaten te worden geboord, waardoor het raam niet wordt aangetast door bevestigingselementen (schroeven) en de garantie ervan niet vervalt.

Afmetingen:
Klem montage: Breedte : min 30 cm - max 100 cm, Hoogte : min 30 cm - max 200 cm

Lichtdoorlatende stof

foto op tuinposter Lichtdoorlatende stof laat licht slechts gedeeltelijk tegen. Dit maakt rolgordijnen van lichtdoorlatende stof erg geschikt voor ruimtes waar totale duisternis niet van belang is. Hang de rolgordijnen met print van lichtdoorlatende stof bijvoorbeeld niet op in de slaapkamer, maar in de keuken.

Bij het bestellen van fotorolgordijnen van lichtdoorlatende stof, kunt u kiezen uit aan de binnenkant bedrukte fotorolgordijnen en uit aan de buitenkant bedrukte fotorolgordijnen. Als u een aan de binnenkant bedrukt rolgordijn bestelt, is de print overdag alleen binnen zichtbaar. Zet u ’s avonds in het donker het licht aan, dan is de print van het fotorolgordijn zowel binnen als buiten zichtbaar. Houd er wel rekening mee dat de print vanaf buiten in spiegelbeeld zichtbaar is en bestel dus geen fotorolgordijnen met bijvoorbeeld tekst.

Kiest u voor een fotorolgordijn dat aan de buitenkant bedrukt is, dan is de print overdag zichtbaar aan beide kanten en ’s nachts alleen aan de buitenkant. Houd er rekening mee dat de print van binnen in spiegelbeeld zichtbaar is, dus bestel geen fotorolgordijnen met bijvoorbeeld tekst. Om de print ’s nachts beter zichtbaar te maken, hoeft u alleen het licht aan te doen.

Wilt u reclamerolgordijnen bestellen? Kies dan voor lichtdoorlatende stoffen met de print aan de buitenkant. In dit geval is de print van uw reclamerolgordijn namelijk zowel overdag als ’s nachts goed zichtbaar en kunt u goed reclame maken met uw bedrukte rolgordijn. En hoe meer verlichting er is, hoe beter het ontwerp van uw rolgordijn in de nacht zichtbaar is vanaf de buitenkant van het pand. Zet dus ’s nachts de verlichting van uw kantoorpand aan en iedereen kan het ontwerp van uw reclamerolgordijn duidelijk zien.

Verduisterende stof

Fotorolgordijnen Verduisterende stof In tegenstelling tot rolgordijnen met lichtdoorlatende stof, verduisteren rolgordijnen met verduisterende stof ruimtes wel volledig. Dit maakt fotorolgordijnen met verduisterende stof erg geschikt voor gebruik in de slaapkamer, in projectiezalen of in de woonkamer. Wilt u bijvoorbeeld een fotorolgordijn in de slaapkamer of bent u op zoek naar een fotorolgordijn om de lichtinval in uw woonkamer te verminderen bij het kijken van uw favoriete serie? Dan koopt u fotorolgordijnen van verduisterende stof van Foto4art.be.

Kiest u voor verduisterende stoffen, dan zal de print bij aan de binnenkant bedrukte rolgordijnen alleen binnen zichtbaar zijn. Voor aan de buitenkant bedrukte rolgordijnen van verduisterende stof geldt hetzelfde, want bij deze rolgordijnen is de print alleen aan de buitenkant zichtbaar. Ook als de verlichting zeer sterk is, is de print van een aan de binnenkant bedrukt fotorolgordijn niet buiten zichtbaar. Dit komt omdat de verduisterende stof van het rolgordijn geen licht doorlaat en dus niet dezelfde effecten kan bereiken als de rolgordijnen van lichtdoorlatende stoffen.

Omdat het ontwerp van fotorolgordijnen van verduisterende stof niet zichtbaar is aan de andere kant, hoeft u zich bij deze fotorolgordijnen geen zorgen te maken over eventueel spiegelbeeld. U kunt dus ook teksten op dit rolgordijn laten drukken, want van spiegelbeeld is geen sprake.

De print van fotorolgordijnen van Foto4art.be

fotorolgordijnen op maat Naast het kiezen van diverse mechanismen en stoffen, kunt u bij Foto4art.be ook kiezen uit diverse soorten prints. Zo kunt u ervoor kiezen om uw fotorolgordijnen aan de binnenkant van het rolgordijn te laten bedrukken, maar kunt u ook kiezen voor een ontwerp aan de buitenkant van het fotorolgordijn.

Als u kiest voor een ontwerp aan de binnenkant van het rolgordijn, is dit ontwerp binnen zichtbaar. De andere kant blijft wit, maar in sommige gevallen is de print aan beide kanten zichtbaar. Kiest u voor een ontwerp aan de buitenkant van het rolgordijn, dan is het ontwerp aan de buitenkant van het gebouw zichtbaar. Bent u op zoek naar fotorolgordijnen voor promotionele doeleinden, dan is deze optie het meest interessant voor u. In sommige gevallen is de print van het fotorolgordijn aan beide kanten zichtbaar.


Motieven in de kijker

Klant beoordelingen

4.9/5

Wij van Foto4art.be leveren wanddecoratie op maat gemaakt. Met 313 beoordelingen, heeft Foto4art.be als gemiddeld cijfer 4.9 van maximaal 5 ontvangen.

Beoordelingen