❤ tot 30% Korting - t.e.m. 21.08 ❤
De korting wordt automatisch berekend!

Budapest, Fischerbastei und Blick über die Stadt #168932427

Even geduld a.u.b., de afbeelding wordt geladen...
+
-
© pure-life-pictures
Geef lengte en breedte in en stel het kader in door met de linker muisknop ingedrukt te bewegen.
De product zal geen watermerk bevatten.
Zoom
1. Kies uw product
2. Kies het materiaal
3. Voer de afmetingen in
Breedte [cm]
max:
x
Hoogte [cm]
max:
?
4. Voeg een optie toe
Kader
Standard
2 luik
3 luik
4 luik
Kader
Bedrukking
Spiegeleffect
Draaien
De prijs zonder korting: 0€
Korting 20%: 0€
Prijs: 0€

Beoordelingen

Door: A. Storms 03-02-2018
Product: Canvas

Ik was zeer tevreden, mooi op canvas. Vrij snelle levering en verpakking zeer veilig. Niets op aan te merken

Door: Isabelle 13-10-2017
Product: Canvas

Zeer tevreden over het resultaat!

Door: Jos 17-09-2017
Product: Canvas

Canvas : tevreden. Levertermijn iets langer dan voorzien.

Foto op Canvas op maat

Foto op Canvas panorama Bij het ontwikkelen van een foto op canvas, gaan onze medewerkers erg nauwkeurig te werk. Zo worden uw foto's in hoge kwaliteit op canvas gedrukt, dat met de hand over een houten frame (ook wel spielat genoemd) wordt gespannen. Dit houten frame heeft een dikte van 2 tot 4 centimeter en u kunt bij Foto4art.be helemaal zelf bepalen welke dikte uw frame moet hebben.

Bij het ontwikkelen van uw foto op canvas, maken wij gebruik van de zogeheten latex printtechniek. Het gebruik van deze printtechniek brengt enkele voordelen met zich mee. Zo zijn uw foto's op canvas door de latex printtechniek UV-bestending en kunnen de foto's niet verkleuren door de zon, worden uw foto's op milieuvriendelijke wijze afgedrukt en wordt er geen gebruik gemaakt van giftige stoffen bij het afdrukken van uw foto op canvas. Hierdoor is het eindresultaat niet alleen erg mooi en indrukwekkend, maar ook honderd procent veilig voor uw gezondheid.

Omdat onze medewerkers zo nauwkeurig te werk gaan en bij het ontwikkelen van uw foto op canvas gebruik maken van de beste materialen, hebben uw afbeeldingen een goede, glanzende afwerking met intensieve kleuren, zijn onze foto's op canvas bestand tegen vocht en kunnen de afbeeldingen voorzien worden van bedrukte zijkanten. Omdat de foto's op canvas bestand zijn tegen vocht, kunt u de doeken gemakkelijk afnemen met een vochtige doek. En omdat de foto's op canvas worden voorzien van bedrukte zijkanten, hoeft u de foto's niet te omlijsten en kunt u uw foto op canvas direct ophangen.