❤ tot 30% Korting - t.e.m. 21.08 ❤
De korting wordt automatisch berekend!

VENICE, ITALY - MAY 27, 2015 : facade of a beautiful and colorful ancient buildings, reprensative of the traditional Venetian architecture. #130924870

Even geduld a.u.b., de afbeelding wordt geladen...
+
-
© Photographer
Geef lengte en breedte in en stel het kader in door met de linker muisknop ingedrukt te bewegen.
De product zal geen watermerk bevatten.
Zoom
1. Kies uw product
2. Kies het materiaal
3. Voer de afmetingen in
Breedte [cm]
max:
x
Hoogte [cm]
max:
?
Kies een ophangsysteem
4. Voeg een optie toe
Kader
Standard
2 Luik
3 Luik
4 Luik
Kader
Bedrukking
Spiegeleffect
Draaien
De prijs zonder korting: 0€
Korting 20%: 0€
Prijs: 0€

Beoordelingen

Door: elbert vlaar 11-07-2018
Product: Aluminium

alles prima geregeld alleen de levertijd is langer als op de website staat

Door: Pieter 15-11-2017
Product: Aluminium

Foto op Aluminium was zeer goed in orde. Mooie print op een stevig materiaal. De verpakking was goed in orde en beschermde het pakket goed. Levertermijn was binnen de verwachting (een kleine twee weken). Al bij al zeer tevreden. Een tip voor toekomstige klanten: de standaardophanging is niet zo stevig, kies beter een iets stevigere voor die paar euros extra.

Door: Vera 14-06-2017
Product: Aluminium

Super mooi ik ben echt blij supergoed kwaliteit er te mooi

Foto op aluminium met gratis ophangsysteem

Foto op aluminium met gratis ophangsysteemBij Foto4art.be krijgt u altijd een gratis ophangsysteem bij uw foto. Dit ophangsysteem bestaat uit een bevestingsplaat voor de achterkant van uw aluminium, waardoor u de foto gemakkelijk aan de muur op kunt hangen. En omdat het ophangsysteem van Foto4art.be zo ontwikkeld is dat dit systeem niet zichtbaar is als de foto eenmaal hangt en u ook altijd twee afstandhouders bij de ophangset krijgt, kunt u uw foto altijd op de beste manier aan uw muur bevestigen.

De diverse soorten aluminium van Foto4art.be

Als u een foto op aluminium aanschaft bij Foto4art.be, kunt u kiezen uit drie soorten aluminium. Zo kunt u kiezen voor een foto op aluminium met een witte toplaag, foto op geborsteld aluminium en foto op spiegel aluminium. Afhankelijk van uw wensen, behoeften en smaak kiest u het soort aluminium dat bij u en uw interieur past.

Foto op aluminium met een witte toplaag

foto op aluminium Kiest u voor een foto met een witte toplaag, dan krijgt u foto een helder effect met duidelijke details. Als u over de foto wrijft, voelt u verschillende texturen. Deze texturen zijn vanuit iedere hoek duidelijk zichtbaar en brengen de details van de foto extra duidelijk naar voren.

Foto op geborsteld aluminium

foto op geborsteld aluminium Gaat u voor een foto op geborsteld aluminium, dan krijgen de witte delen van de foto een bijzonder spiegelend effect. Hierdoor lijkt het net of de foto echt tot leven komt, waardoor uw foto er nog indrukwekkender uit ziet aan de wand. Vooral als u een zwart-wit foto op aluminium wil laten afdrukken, is deze optie zeer interessant.
Let op: Witte kleuren worden niet gedrukt waardoor het aluminium zichtbaar wordt.

Foto op spiegel aluminium

foto op spiegel aluminium Foto op spiegel aluminium heeft een mooie spiegelende uitstraling. Doordat wij standaard niet met een witte inkt printen waardoor witte delen spiegelend blijven. Echt moderne manier van fotopresentatie.
Let op: Witte kleuren worden niet gedrukt waardoor het aluminium zichtbaar wordt.