Blue Monday moet niet deprimerend zijn.
27% Korting op alles! 
Code:
BlueMondayWeek
Geldig tot: 26.01

Beste review van de maand!

Elke maand wordt de beste review gekozen door onze productspecialisten. De schrijver van deze review wordt beloond met een cadeaubon van €50!

10.2018

Een lelijke deur in de badkamer: wat doen we ermee? Foto4art leverde in enkele dagen mijn foto op vochtbestendig behang, zodat er nu een mooie vuurtoren in de badkamer prijkt! (Paard van marken)

Susan


11.2018

Groto foto van 120/86cm was enorm goed en stevig ingepakt voor transport. Het is handig dat je zelf de maat volledig kan aanpassen naar wens. Mooie kwaliteit en kleuren op geborsteld aluminium. Mijn print en bestand waren heel groot en ik heb vlot antwoord gekregen op mijn vragen daarover. Bestand doorgestuurd naar Foto4art via WeTransfer en dan een gemakkelijke link gekregen waar je foto al ineens klaarstaat om je opties aan te duiden. Dankjewel voor de snelle en degelijke feedback en de vlotte afhandeling van de bestelling. Goede prijs voor deze service en kwaliteit.

Dominique Van de Velde


01.2019

Super mooi behang, goede kwaliteit .iedereen die binnenkomt zegt Whow!

Claire / 11-01-2019


02.2019

mijn oom is zeer tevreden met de canvas die ik heb gemaakt van een 50 jaar oude foto. jullie waren de enige die mijn foto als mogelijk beschouwden, bij anderen was de resolutie te laag. hij ziet er uit als een ode canvas. top service

Van den Bosch / 18-02-2019


Bekijk alle beoordelingen