Blog navigation

Latest posts

Wat kost een foto op canvas?

Het goede nieuws is: dat kan je helemaal zelf bepalen. Bij Foto4Art kies je namelijk niet zomaar uit een bestaand assortiment canvas schilderijen, maar bestel je een kunstwerk op maat van jouw interieur én budget. Als je kiest voor de minimale afmeting van 20 x 20 cm, heb je al een gepersonaliseerde foto op canvas vanaf €20. En dat is dan nog exclusief korting. Hoe groter je gaat, hoe meer je foto op canvas zal kosten uiteraard. De maximum afmeting van een canvas in één stuk is 200 x 140 cm. Daartussen kan je zowel voor de hoogte als breedte eender welk veelvoud van 10 cm kiezen. Een liggend, staand of vierkant schilderij? Eender wat jij wil. Wil je nog groter gaan? Dan kunnen wij jou een canvas meerluik aanbieden. Hierbij wordt de gekozen foto verdeeld over twee, drie of vier panelen. Naast de grootte is ook de dikte van het houten frame bepalend voor de uiteindelijke prijs. Naast de gangbare dikte van 2 cm zijn onze canvas prints namelijk ook beschikbaar in een dikte van 4 cm. Deze optie wordt vaak gekozen omwille van het ruimtelijk effect en dan voornamelijk bij grote formaten.

Foto op Canvas Toscane landschap bij zonsopgang. Toscaanse boerderij, wijngaard, heuvels

FOTO OP CANVAS BESTELLEN? KIES VOOR KWALITEIT

Foto canvassen zijn erg populair. Er zijn dan ook talrijke aanbieders op de markt die steeds goedkopere prints aanbieden. Bij het maken van een keuze is het echter belangrijk om na te gaan of je te maken hebt met een foto op canvas van goede kwaliteit. Bij Foto4art werken we enkel met de beste materialen om te verzekeren dat jouw foto op canvas jarenlang meegaat. Onze state-of-the-art printmachines staan garant voor kleurvaste fotoprints met een uitzonderlijke resolutie. Het geprinte canvasdoek wordt vervolgens handmatig opgespannen door onze in-house professionals. Het frame is gemaakt van duurzaam hout en is voorzien van gebolde randen om kreukvorming te voorkomen. In de hoeken worden tot slot verstevigende wiggen aangebracht waarmee je het canvasdoek indien nodig opnieuw kan aanspannen. Hang je foto op canvas eenvoudig aan de muur met behulp van het gratis aangebrachte ophangsysteem.

Foto op Canvas Portret van een Schotse Hooglandkoe (Bos Taurus)

FOTO OP CANVAS: PREMIUM KWALITEIT VOOR EEN LAGE PRIJS

Bij Foto4Art staat hoge kwaliteit gelukkig niet synoniem voor hoge prijzen. Door onze canvas prints in eigen atelier te produceren, slagen we er namelijk in de prijzen zo laag mogelijk te houden. Zodra je foto op canvas klaar is, wordt de print rechtstreeks vanuit onze fabriek bij jou aan huis geleverd. Op die manier komen er geen derde partijen of extra kosten aan te pas die later doorgerekend moeten worden aan de klant. Verder worden onze canvas prints steeds op bestelling geproduceerd, wat betekent dat we geen budget moeten spenderen aan het stockeren van voorraad of overschotten, waardoor we de prijs van het eindproduct opnieuw kunnen drukken. Wil ook jij waar voor je geld? Klik hieronder voor canvas schilderijen van topkwaliteit.

Foto op Canvas mooie scène met berken in geel herfstberkenbos in oktober onder andere berken in berkenbos

FOTO OP CANVAS BESTSELLERS


Bekijk onze canvas inspiraties voor meer decoratie-ideeën.

Posted in: Canvas