Blog navigation

Latest posts

Wat kost fotobehang?

De prijs van fotobehang is afhankelijk van verschillende factoren. De grootte van je muur is er daar vanzelfsprekend één van. Als je wil weten hoeveel fotobehang kost, kijk je dan ook best naar de prijs per m2. Bij Foto4Art vind je al designs voor +/- € 24,20 per m2 ( + €6 licentiekosten afbeelding ), al kan de uiteindelijke kostprijs zowel dalen als oplopen, afhankelijk van de gekozen opties en geldende promoties. Graag willen we hierbij benadrukken dat de goedkoopste optie niet noodzakelijk de beste keuze is. Alles wordt bepaald door de kwaliteit van je fotobehang. Wanneer de kleuren van je fotobehang na enkele maanden reeds vervagen of de print ontsierd wordt door blijvende vlekken en krassen, blijkt dat uitzonderlijke koopje zowaar een slechte investering. Of nog erger: tijdens het behangen erger je je reeds aan de povere kwaliteit. Omkrullende hoeken of krimpend behangpapier; daar wordt niemand blij van. Een zonde van je tijd en je geld. Dan kan je bij de aankoop beter ietsje meer investeren. De extra euro’s betalen zich op de lange termijn dubbel en dik terug.

Fotobehang Stenen boog ingang muur

KWALITATIEF FOTOBEHANG VOOR EEN SCHERPE PRIJS

Foto4art heeft misschien niet het allergoedkoopste foto behang, maar wel de allergoedkoopste kwaliteit. Ons fotobehang wordt geprint op stevig vliesmateriaal met een gladde finish. Met details die doen duizelen en kleuren die van de muur spatten. Hoe wij er dan toch in slagen de prijs betaalbaar te houden? Door jouw fotobehang in eigen atelier te printen. Aangezien je direct bij de fabrikant bestelt, vallen extra kosten voor tussenpartijen automatisch weg wat de prijs aanzienlijk verlaagt. Dit heeft als bijkomend voordeel dat jij profiteer van een nauwgezette kwaliteitscontrole en de snelst mogelijke levering. Met andere woorden: bij Foto4Art krijg je in ruil voor je geld premium kwaliteit én een uitstekende service. En misschien nog wel belangrijker: een product op maat. Bij Foto4Art kies je namelijk niet uit een vaststaande selectie maar kan je je fotobehang volledig naar wens personaliseren, van de afbeelding tot het formaat. Gedaan dus met betalen voor behang overschotten die je toch niet gebruikt.

Fotobehang Schilderachtig uitzicht op veld tegen lucht


๏ Aanbevolen artikel: Wat is vlies fotobehang?


ZO DRUK JE DE PRIJS VAN JE FOTOBEHANG

Als bijkomende service bieden wij onze klanten de optie om te kiezen voor afwasbaar fotobehang. Dankzij de extra beschermlaag is de fotoprint bestand tegen vuil, vlekken, krassen en zonlicht, wat vooral een meerwaarde is in vochtige omgevingen, ruimtes waarin veel passage is en gezinswoningen met kinderen of huisdieren. Even met een vochtige doek erover en je fotobehang blinkt weer als nieuw. De kleine meerkost die we hiervoor vragen, kan je meteen recupereren doordat je geen professional hoeft in te schakelen om je fotobehang op te hangen. Je fotobehang wordt namelijk geleverd in handig hanteerbare stroken van 48 cm breed zodat je ze eenvoudig aan de muur kan bevestigen. Raadpleeg onze handleiding voor behangen met vlies fotobehang en ontdek zelf hoe gemakkelijk het is.

FOTOBEHANG


Bekijk onze fotobehang inspiraties voor meer decoratie-ideeën

Posted in: Fotobehang