Blog navigation

Latest posts

Wat is fotobehang? ontdek het hier

Van kleurrijke retroprints tot de bloemetjesmotieven uit grootmoeders tijd; de comeback van behang kan niet meer ontkend worden. Meer nog: zijn populariteit gaat nog steeds in stijgende lijn. Wil ook jij komaf maken met die effen muren, maar zijn die typische patroontjes niet echt je ding? Kies dan voor fotobehang! Wat is fotobehang? Wel, het werkt op precies dezelfde manier als behang. Alleen kleef je geen patroon, maar een foto tegen de muur. Dankzij onze handige bewerkingstool kan je eender welke foto zo aanpassen dat hij precies op je muur past. Verkleinen, vergroten, spiegelen of bijsnijden; alles is mogelijk. Om het aanbrengen te vergemakkelijken, wordt je fotobehang opgedeeld in verschillende stroken die naadloos op elkaar aansluiten. De behangstroken worden op rol geleverd en zijn voorzien van een nummering. Knip langs de stippellijnen en plak ze vervolgens in de juiste volgorde tegen de muur.

FOTOBEHANG VAN HOGE KWALITEIT

Een mooie foto is niet voldoende. Voor een optimaal resultaat zijn expertise en kwaliteit onontbeerlijk. Van de printtechnieken tot de gebruikte materialen; bij Foto4Art kiezen wij resoluut voor state-of-the-art oplossingen. Op de vraag “Wat is fotobehang?” antwoorden wij dan ook resoluut: een knap staaltje kwaliteit! Het stevige vliesmateriaal is niet enkel een keuze voor duurzaamheid maar ook jouw garantie op een haarscherpe beeldresolutie. Verwacht je aan sprekende kleuren en levensechte details. Het spreekt voor zich dat je zo lang mogelijk wil genieten van je gepersonaliseerde fotobehang. Daarom zijn al onze fotoprints verkrijgbaar met extra beschermlaag. Lees hier wanneer kiezen voor afwasbaar fotobehang de beste optie is.

Fotobehang Mooie ochtend in het bos

FOTOBEHANG VOOR ELKE INTERIEURSTIJL

Kwaliteit en verscheidenheid zijn de twee kenmerken die onze collectie fotobehang typeren. Fotobehang kan namelijk niet gelinkt worden aan een bepaalde woonstijl. Afhankelijk van de gekozen afbeelding, kan fotobehang je interieur een moderne dan wel landelijke uitstraling geven. Hulp nodig? Laat je adviseren door onze interieur experten die je met plezier wegwijs maken in ons uitgebreide assortiment. Welke sfeer je ook voor ogen hebt, samen vinden we vast iets tussen dat jouw hart sneller doet slaan. Toch niet zeker of je de juiste foto uitgekozen hebt? Vraag dan een proefdruk op alvorens je bestelling af te ronden. Zo ben je 100% zeker dat je gepersonaliseerde fotobehang aan al je wensen voldoet.

Fotobehang Ulun Danu-tempel op Bratan-meer, Bali, Indonesië

FOTOBEHANG


Bekijk onze fotobehang inspiraties voor meer decoratie-ideeën.

Posted in: Fotobehang