Blog navigation

Latest posts

Ontwerp je eigen muursticker

Muurstickers op maat van jouw interieur Muurstickers zijn de snelste en eenvoudigste manier om je muren in een nieuw jasje te steken. Met meer dan 100 miljoen foto’s tot je beschikking vind je gegarandeerd een uniek ontwerp dat volledig aansluit bij jouw smaak en stijl. Onze muurstickers zijn beschikbaar als vierkant, cirkel of rechthoek en kan je eindeloos aanpassen zodat ze precies op het beschikbare oppervlak passen. Zorg ervoor dat de ondergrond droog, glad en stofvrij is om een optimale hechting te garanderen. Met behulp van een viltrakel kan je de muursticker eenvoudig gladstrijken zonder de fotoprint te beschadigen. Tijdens het bestelproces krijg je de optie aangeboden om er eentje toe te voegen aan je winkelmandje. Onze muurstickers worden geprint op een flinterdunne folie waardoor het lijkt alsof ze rechtstreeks op de muur geschilderd zijn. Dankzij de matte finish zullen ze bovendien geen licht reflecteren. De muurstickers zijn aan de achterzijde voorzien van een zelfklevende laag die je, in tegenstelling tot verf of behang, later gemakkelijk kan verwijderen zonder de ondergrond te beschadigen.

Muurstickers Witte Vector laat naadloze patroon. Willekeurig geplaatste planten all-over print op salie groene achtergrond

DE LEUKSTE MUURSTICKER IDEEËN

In de kinderkamer zijn muurstickers intussen een vaste waarde, maar ook in andere ruimtes kunnen ze een stijlvolle toevoeging zijn. Muurstickers bestaan namelijk in alle vormen, maten en kleuren. Ga in onze online catalogus op zoek naar een mooie afbeelding of upload je eigen foto voor een extra persoonlijke toets. Natuurprints doen het traditioneel erg goed, maar er zijn tal van andere patronen waar je naar hartenlust mee kan experimenteren. Zo zien we dat dierenfoto’s een populaire keuze zijn voor landelijke woningen. Van elegante zwanen, over fiere leeuwen tot ruige hooglanders; met muurstickers in dierenthema kan je zoveel originele dingen doen. Bij liefhebbers van een moderne interieurstijl vallen abstracte illustraties of geometrische motieven dan weer in de smaak. In full colour of zwart-wit; dat bepaal je helemaal zelf. Ook textuurprints zien we meer en meer verschijnen. Robuust beton of luxueus marmer? Met een textuur muursticker kan het allemaal.

Muurstickers Leuk naadloos patroon met feeeenhoorns. Kinderachtige textuur voor stof, textiel. Scandinavische stijl

MUURSTICKERS

Posted in: Stickers