Blog navigation

Latest posts

Creatief met driedelig canvas

Denk je dat canvas afdrukken smakeloos zijn? Dat is onzin! Wij noemen het liever tijdloos. Canvas is een uiterst veelzijdig materiaal dat je op ontelbare manieren kunt gebruiken. Toegegeven, bijna iedereen heeft wel ergens een foto op canvas aan de muur hangen, dus je moet wel je best doen om origineel te zijn. De truc is om je foto's op een unieke manier te presenteren. Een doek met drie panelen is hier een goed voorbeeld van. In plaats van één bord, hang je er gewoon drie op een rij. Wow effect gegarandeerd. Een drie-luik is ook ideaal voor het opvullen van lege ruimtes. Vooral voor grote muren waar een klassiek fotodoek uit één stuk te klein zou zijn.

Foto op Canvas - Close-Up Of White

EEN DRIEDELIGE CANVAS MET ÉÉN OF MEER FOTO'S

Wat moet er op je driedelige canvas staan? Jij beslist. Met een fotobibliotheek van meer dan 100 miljoen afbeeldingen en de mogelijkheid om je eigen foto te uploaden, is er keuze genoeg. Een driedelig canvas kan op twee manieren worden gemaakt. Of je splitst een foto in drie verschillende delen. Of je creëert visuele samenhang door drie foto's over hetzelfde thema naast elkaar te plaatsen. De canvasdelen kunnen al dan niet even groot zijn, maar ook dat is een kwestie van smaak. Slechts één ding is zeker: niets houdt je tegen om creatief te zijn.

Foto op Canvas - Still life with a

EEN DRIEDELIG CANVAS: EEN BLIKVANGER VAN FORMAAT

Een driedelig canvas is perfect als u iets anders aan uw muur wilt. Van familieportretten tot een landschapsfoto op canvas, geef klassieke foto's een moderne twist door ze op te splitsen in verschillende stukken. Het resultaat is een uniek kunstwerk dat stijl en dynamiek uitstraalt. Een prachtige blikvanger die gegarandeerd indruk zal maken op uw gasten. Naast het decoratieve aspect maakt een driedelig doek ook indruk door zijn ruimtelijk effect. Kies de 4 cm dikke versie om uw driedelige doek extra diepte te geven en het te laten opvallen.

Foto op Canvas - Golden Hour Vietnam

FOTO OP CANVAS BESTSELLERS

Posted in: Canvas