Blog navigation

Latest posts

Buitenaards mooi: galaxy foto prints

1 INGELIJSTE POSTERS MET STERRENBEELD

Sterrenbeeld posters zijn de nieuwste hype en dat hoeft niet te verbazen. Ze ogen niet alleen bijzonder stijlvol maar vertellen je ook meer over de bewoners van het huis. Van minimalistische zwart-wit designs voor hedendaagse woningen tot pastelkleurige aquarel illustraties voor de kinderkamer. Qua stijl zijn de opties eindeloos, dus je kan je ze moeiteloos inpassen in je interieur. Een sterrenbeeld poster is ook leuk om cadeau te geven. Een uniek en persoonlijk geschenk dat gegarandeerd in de smaak zal vallen bij de gelukkige ontvanger.

Ingelijste posters - Taurus

2 FOTOBEHANG OM BIJ WEG TE DROMEN

Met galaxy fotobehang val je ieder nacht in slaap onder een prachtige sterrenhemel. Donkere tinten als blauw, paars en roze creëren een intieme setting en omhullen je slaapkamer met een vleugje mysterie. Met galaxy fotobehang kan je vanuit je comfortabele, warme bed genieten van een adembenemende uitzicht. Je hoeft geen astronomie kenner te zijn om de uitgestrekte schoonheid van het heelal te kunnen appreciëren. De grootsheid van het universum heeft iets geruststellends wat zelfs slechte slapers in geen tijd doet afdwalen naar dromenland.

Fotobehang - Exoplanet and galaxy

13 HEMELLICHAMEN ALS MUURSTICKERS

Galaxy muurstickers zijn het volwassen alternatief voor de glow in the dark sterren die we als kind op het plafond van onze slaapkamer kleefden. Hou oud we ook worden, onze fascinatie voor het heelal verdwijnt nooit. Ronde muurstickers zijn het meest populair. Ze zijn dan ook de uitgelezen manier om hemellichamen als de zon, maan of planeten stijlvol in je interieur te integreren. Leuk om jouw slaapkamer of die van de kinderen te decoreren. Verras je kleine astronaut met een setje galaxy stickers waarmee hij of zij zich lekker kan uitleven.

Muurstickers - moon

HEELAL STICKERS


Op zoek naar leuke ideeën? Bekijk onze sticker inspiraties

Posted in: Fotobehang, Posters, Stickers