Blog navigation

Latest posts

Modern, industrieel of landelijk? Decoratie tips voor de slaapkamer

Het is niet omdat je er het grootste deel van je tijd slapend doorbrengt, dat je slaapkamer niet gezellig mag zijn. Een mooi ingerichte ruimte kan je nachtrust net bevorderen. Foto decoratie is een snelle en eenvoudige manier om een knusse sfeer te creëren. Fotobehang, rolgordijnen of ingelijste posters; keuze genoeg! Bij Foto4Art hoef je bovendien niet te kiezen uit een vast assortiment. Al onze producten worden op maat gemaakt, wat betekent dat je absolute creatieve vrijheid krijgt. Of je nu een moderne, landelijke of industriële stijl hebt, bij ons vind je precies wat je zoekt. Laat je inspireren door de ideeën hieronder om je slaapkamer een uitnodigende uitstraling te geven.

Fotobehang - Magic foggy forest

Foto decoratie voor een moderne slaapkamer

Een moderne interieurstijl wordt gekenmerkt door strakke lijnen en sobere tinten. Fotodecoratie is de ideale manier om extra warmte toe te voegen aan een moderne slaapkamer. Je kan ervoor kiezen om de ingetogen stijl door te trekken met een collage van zwart-wit posters, of je kan deze net doorbreken door middel van een opvallend kleuraccent. Denk bijvoorbeeld aan een opvallend plexiglas schilderij aan het hoofdeinde van je bed. Een echte eye-catcher die de ruimte een instant luxueuze uitstraling geeft. Dankzij de strakke afwerking sluit een foto op plexiglas naadloos aan bij de minimalistische look van een moderne slaapkamer.

Ingelijste posters - black panther walking...

Foto decoratie voor een industriële slaapkamer

De sleutel tot een industrieel interieur? Ruwe materialen! Metaal, hout en beton zijn perfect om je slaapkamer een robuuste uitstraling te geven. Een foto op geborsteld aluminium is bij uitstek onze favoriet. De matte afwerking en zichtbare aluminium structuur geven je schilderij een stoere doch stijlvolle uitstraling. Zie je het wat grootser? Kies dan voor textuur behang. Een beton of baksteen print is de ideale manier om een industriële accentwand te creëren. Dankzij de realistische details en levensechte kleuren is er werkelijk niemand die het verschil met het echte werk zal zien!

Foto op Aluminium - Rothirsch

Foto decoratie voor een landelijke slaapkamer

Warme kleuren, natuurlijke materialen… geen wonder dat de landelijke interieurstijl tegenwoordig helemaal terug is. Haal die gezellige sfeer nu ook naar de slaapkamer met aangepaste foto decoratie. Een foto op canvas sluit mooi aan bij het huiselijke gevoel dat landelijke interieurs uitstralen. Als je het extra persoonlijk wil maken, kan je zelfs een canvas print met eigen foto bestellen. Of waarom niet meteen een volledige fotomuur? Leuk als je je landelijke slaapkamer een extra persoonlijke toets te geven. Print je favoriete foto’s af op een formaat naar keuze en laat ze inkaderen in een houten kader zodat je ze meteen kan ophangen.

Foto op Canvas - Portrait of bull in...

INGELIJSTE POSTERS


Welke interieurstijl verkies jij in de slaapkamer? Laat het ons hieronder weten!