Blog navigation

Latest posts

4 x creatief met bloemen behang

Verse bloemen zijn een leuke manier om je huis op te fleuren, maar je kan ook kiezen voor een meer permanente oplossing. Bloemen behang is er tegenwoordig in alle soorten en maten waardoor je er ontzettend toffe dingen mee kan doen. Zo kan je ervoor kiezen om de volledige ruimte te behangen met een fleurig bloemenpatroon. Mocht je dat echter te druk vinden, dan kan je ook wat creatiever uit de hoek komen. Ontdek hieronder hoe je met bloemen behang bijzondere accenten kan leggen. Welke ruimte je ook onder handen wil nemen, met bloemen behang krijg je gegarandeerd een geslaagd resultaat.

Bloemen behang als accentmuur

Een accentmuur is een populaire manier om bloemen behang in je interieur te integreren. Denk bijvoorbeeld aan de wand achter je sofa of het hoofdeinde van je bed. Voor een stijlvol resultaat verf je de overige muren in een effen kleur die aansluit bij het kleurenpalet van je bloemen behang. Je hoeft de bloemenprint trouwens niet noodzakelijk over de volledige muur te laten doorlopen. Ook een klein stukje bloemen behang kan al voldoende zijn om de ruimte op te frissen. Daar je bij ons de afmetingen van je bloemen behang tot op de centimeter nauwkeurig kan bepalen, is werkelijk alles mogelijk.

Behang - Bloemenpatroon

Bloemen behang als lambrisering

Hou je ook zo van de grandeur die klassieke interieurs uitstralen? Ook als je geen herenhuis bezit, kan je dat luxegevoel in jouw woning introduceren met een handig trucje. Behang je muren met een barok bloemenpatroon dat je halverwege je muur laat stoppen. Zo creëer je het effect van een lambrisering. Een originele en eenvoudige manier om je woonkamer extra cachet te geven. Als je niet zo gek bent op traditioneel bloemen behang, kan je uiteraard ook gaan voor een compleet andere behang stijl. Van abstracte patronen tot romantische prints, voor iedere smaak is er wel een gepast bloemen behang voorhanden.

Behang - Naadloos patroon met bloemen

Bloemen behang op je trap

Bloemen behang hoeft niet noodzakelijk op je muren te belanden. Ook op andere plaatsen kan het een mooi effect geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van bloemen behang op je trap? Niet alledaags, en net daarom zo bijzonder. De inkomhal is typisch zo’n ruimte die bij het decoreren vaak over het hoofd wordt gezien. Plus de vaak beperkte ruimte geeft ook niet bijster veel mogelijkheden om te experimenteren met woonaccessoires. Bloemen behang kan dan een leuke oplossing bieden. Maak van je trap een ware blikvanger door de voorzijde van je traptreden te bekleden met een fleurige bloemenprint. Je gasten zullen niet weten wat ze zien!

Behang - Naadloos patroon met bloemen

Bloemen behang op het plafond

Voor een echt wow effect kleef je bloemen behang tegen het plafond. Een waar huzarenstukje, maar het resultaat is het helemaal waard. Zeker wanneer de rest van je interieur eerder sober ingericht is, kan een bloemenbehang tegen het plafond een echte meerwaarde bieden. Kies voor lichte prints als je de ruimte optisch wil vergroten, of donkere tinten als je net meer gezelligheid wil creëren. Bloemen behang op het plafond staat extra chique in grote ruimtes als de keuken of woonkamer. Wil je liever klein beginnen? Dan kan je eerst het toilet aanpakken. Wist je trouwens dat we naast bloemenprints ook op maat gemaakt fotobehang met bloemen aanbieden? Keuze genoeg dus.

Behang - Naadloos patroon met bloemen

Behang - Tropische vintage rode bloemen

SHOP BLOEMEN BEHANG


Bekijk onze behang inspiraties voor meer decoratie-ideeën.

Posted in: Behang