Blog navigation

Latest posts

Wanneer kiezen voor afwasbaar fotobehang?

Heb je behangplannen maar weet je niet goed of je al dan niet moet gaan voor afwasbaar fotobehang? Onze experten helpen je graag op weg met deze handige checklist. Hoe werkt het? Simpel: als het antwoord op één van onderstaande vragen ‘ja’ is, raden wij je aan te kiezen voor afwasbaar fotobehang.

Wil je de keuken of badkamer behangen?

Stoom, waterdruppels of opspattend vet; in vochtige ruimtes krijgen je muren heel wat te verduren. Kies daarom zeker voor afwasbaar fotobehang als je de keuken of badkamer wil behangen. De beschermlaag zal de levensduur van je fotobehang verlengen zodat jij jarenlang van je fotoprint kan genieten.

Fotobehang - Golden Gate Brug

Heb je kinderen?

Met ravottende kinderen in huis zijn vuile handen op de muur eerder regel dan uitzondering. In de kinderkamer is afwasbaar fotobehang een must, maar ook voor de overige ruimtes in huis is het geen overbodige luxe. Met een afwasbare beschermlaag kan je je fotobehang eenvoudig schoonmaken met een vochtige doek. Zo kunnen jouw kinderen zorgeloos kind zijn.

Fotobehang - Leuk naadloos patroon

Heb je huisdieren?

Net als kinderen zijn ook huisdieren soms moeilijk in te tomen. De hond die je net iets te enthousiast begroet of je kat die besluit dat ze nood heeft aan een manicure. Bescherm je fotobehang tegen vuile pootjes en krassende nagels met een afwasbare laminaatlaag.

Fotobehang - Zandduinen

Is contact met de muren onvermijdelijk?

Voor ruimtes waarin veel passage is, is het slechts een kwestie van tijd vooraleer er vlekken en vegen op de muur verschijnen. Met een extra beschermlaag kan je vermijden dat ze je behang permanent ontsieren. Zo is afwasbaar fotobehang in de hal bijvoorbeeld zeker het overwegen waard.

Fotobehang - panoramisch uitzicht op de bergen

Ga je behangen in een professionele context?

Denk je er over na je eigen zaak of kantoor op te smukken met een mooi fotobehang? Ook dan is het aangeraden om te kiezen voor de afwasbare variant. Met al dat volk dat binnen en buiten loopt, kan het nooit kwaad om je muren extra te beschermen Behang je restaurant, kapsalon of fitness zaak met afwasbaar fotobehang zodat je fotoprint steeds in topconditie blijft.

Fotobehang - Gewichtheffer klappen

FOTOBEHANG BESTSELLERS


Bekijk onze fotobehang inspiraties voor meer decoratie-ideeën.

Posted in: Fotobehang