Blog navigation

Latest posts

Maak je huis lenteklaar met een nieuw fotobehang

De lenteschoonmaak is hét moment om een frisse wind door je woning te laten waaien. Na maanden binnen zitten, zijn we namelijk wel een beetje uitgekeken op ons interieur. Zin om de handen uit de mouwen te steken? Geef je muren een frisse look met een nieuw fotobehang. In onze uitgebreide foto catalogus vind je ongetwijfeld iets dat past bij jouw stijl, ongeacht welke ruimte je onder handen wil nemen. Kan je wel wat inspiratie gebruiken? Hieronder tonen wij je hoe je met fotobehang een instant lentegevoel kan creëren.

Fotobehang met bloemen

Na een lange winter snakken we met z’n allen naar dat heerlijke buitenleven. Haal de natuur in huis met bloemen fotobehang. Van weelderige rozen tot lieflijke viooltjes, qua stijl kan je werkelijk alle kanten op. De enorme keuze aan fotobehang met bloemen is niet geheel toevallig. Vanwege de tijdloze uitstraling blijft het namelijk één van onze absolute bestsellers. De kans is dus bijzonder groot dat ook jouw favoriete bloem als fotobehang beschikbaar is.

Fotobehang - Vintage bloemen

Fotobehang met strand

Nu de lente in aantocht is, kunnen we voorzichtig beginnen nadenken over onze vakantieplannen. Of het nu een verre vliegreis of staycation wordt, dompel je interieur onder in vakantiesfeer met een strand op fotobehang. Geniet eender waar in huis van een prachtig uitzicht op de Noordzee of Atlantische oceaan. De details en kleuren van ons fotobehang met strand zijn zo realistisch dat je je werkelijk op een tropisch eiland waant.

Fotobehang - zandweg naar het noorden

Fotobehang met dieren

De lente is het moment waarop dieren ontwaken uit een lange winterslaap. Decoreer je muren met een dieren fotobehang en laat het aanstekelijke enthousiasme van dartele veulentjes of bezige bijtjes afstralen op je interieur. Mag jouw dieren fotobehang gerust opvallen? Kies dan voor een foto in close-up. In onze catalogus vind je prachtige natuurbeelden van professionele fotografen.

Fotobehang - Grote volwassen vrouwtjes beer met gezin

FOTOBEHANG LENTE


Bekijk onze fotobehang inspiraties voor meer decoratie-ideeën.

Posted in: Fotobehang