Blog navigation

Laatste berichten

5 x bloemen als fotorolgordijn

 

Kijk jij ook zo uit naar het voorjaar? Haal de lente alvast in huis met een fleurig fotorolgordijn. Beetje overweldigd door de eindeloze mogelijkheden? Laat je inspireren door de natuur en ga voor een fotorolgordijn met bloemen. Hieronder zetten wij de meest gegeerde exemplaren voor jou op een rijtje.

Fotorolgordijn met kersenbloesems

De lente is pas echt begonnen wanneer de kersenbomen in bloei staan. Sta ook jij elke keer opnieuw versteld van hun adembenemende schoonheid? Met een kersenbloesem fotorolgordijn kan je voortaan het hele jaar lang genieten van dit prachtige natuurfenomeen.

Foto Rolgordijn - Roze takken van een kersenbloesem

Fotorolgordijn met zonnebloemen

Een zonnebloem fotorolgordijn geeft je interieur én humeur een instant opkikker. Guur weertje daar buiten? Rol je fotorolgordijn dan snel naar beneden en waan je tussen de zonnebloemvelden in Zuid-Frankrijk.

Fotorolgordijn - Veld met bloeiende zonnebloemen

Fotorolgordijn met klaprozen

Met zijn knalrode kleur is de klaproos één van de meest fotogenieke bloemen die je in de wilde natuur tegenkomt. Helaas zal deze papaverachtige plant in een vaas niet erg lang overleven. Dat is met deze klaproos fotorolgordijnen gelukkig geen enkel probleem.

Fotorolgordijn - Klaprozen

Fotorolgordijn met lavendel

Lavendel staat van oudsher bekend om haar rustgevende effect. Laat je meevoeren door de paarse poëzie van de Provence met deze lavendel fotorolgordijnen. Geuren doen ze niet, maar dat doet allerminst afbreuk aan hun relaxerende werking.

Fotorolgordijn - Lavendelbloem

Fotorolgordijn met paardenbloem

In je kindertijd heb je vast wel eens een pluizige paardenbloem weggeblazen. Haal dat heerlijk zorgeloze gevoel van lang vervlogen lentedagen terug naar boven met deze prachtige close-up van een paardenbloem op fotorolgordijn.

Fotorolgordijn met paardenbloem

Bestel een fotorolgordijn op maat

Zin om je interieur op te fleuren met een gepersonaliseerd fotorolgordijn? Je kan je favoriete bloem – of gelijk welke foto uit onze online catalogus – laten printen op maat van jouw interieur. Lees onze meetinstructies voor fotorolgordijnen om de exacte afmetingen te bepalen. Tot slot hoef je enkel nog te kiezen of je lichtdoorlatende dan wel verduisterende fotorolgordijnen wil en wij gaan meteen aan de slag!

Fotorolgordijn - Zonnebloemen

FOTOROLGORDIJN MET BLOEMEN

 
Posted in: Textiel