Blog navigation

Laatste berichten

7 redenen om te kiezen voor een Foto4Art canvas

 

Een foto op canvas geeft je woning een knus en huiselijk gevoel. Van tropische watervallen tot iconische skylines, op onze website vind jij in een mum van tijd een foto die past bij jouw interieurstijl. Maar weet je ook waar je op moet letten als je een foto op canvas bestelt? Profiteer van onze jarenlange expertise en haal een canvas foto van de allerhoogste kwaliteit in huis.

#1 Haarscherpe afdrukkwaliteit

Alles begint bij de kwaliteit van je fotobestand. Onze uitgebreide databank biedt een werkelijk eindeloze keuze aan professionele foto’s van topkwaliteit. Geavanceerde printers zorgen er vervolgens voor dat het gekozen beeld geprint wordt in ultra HD kwaliteit, lees: haarscherpe details en levensechte kleuren.

Foto op Canvas - Alert damhert

#2 UV-bestendige prints

Als je een mooie foto uitgekozen hebt, wil je er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Daarom printen we jouw foto op canvas met UV-bestendige inkt. Zo zullen de kleuren jaren later nog even intens stralen, zelfs wanneer de foto op canvas in direct zonlicht hangt.

Foto op Canvas - urlaub am meer

#3 Afgerond houten frame

Je canvasdoek wordt gespannen op een duurzaam, FSC®-gecertificeerd houten spieraam van 2 of 4 cm dik. Dankzij de afgeronde randen vermijd je rechtstreeks contact met de scherpe binnenkanten van het houten frame, die anders storende kreuken in het canvasdoek zouden kunnen veroorzaken.

Afgerond houten frame

#4 Gespiegelde motiefranden

Je hebt geen kader of lijst nodig om je foto op canvas op te hangen. Gespiegelde randen zorgen er namelijk voor dat jouw canvas foto vanuit elke hoek gezien mag worden. Bijgevolg zal de volledige foto steeds behouden blijven, precies zoals jij hem uitgesneden hebt.

Gespiegelde motiefranden

Gespiegelde motiefranden

#5 Verstevigende wiggen

Om te vermijden dat je foto op canvas na een tijdje gaat doorhangen, worden in de hoeken verstevigende wiggen aangebracht. Indien nodig, kan je het canvasdoek extra aanspannen door ze voorzichtig met een hamer vast te kloppen.

Verstevigende wiggen

#6 Gratis ophangsysteem

Aan de achterzijde van je canvas foto wordt een horizontaal koordje aangebracht zodat je je schilderij meteen na ontvangst kan ophangen. Draai twee schroeven in de muur en haak het koordje er eenvoudig achter.

Gratis ophangsysteem

#7 Op maat gemaakt

Daar onze producten steeds op maat gemaakt worden, kan je het formaat van je foto op canvas volledig zelf bepalen. Zo vind je gegarandeerd de perfecte match voor jouw interieur. Wil je een schilderij van meer dan 200 x 140 cm? Spreid de gekozen foto dan over meerdere canvas luiken.

Foto op Canvas - Florale achtergrond

Foto op Canvas - Wilde tijger in de winter

FOTO OP CANVAS BESTSELLERS

 
Posted in: Canvas