Blog navigation

Latest posts

Valentijn komt eraan! Heb jij al een cadeau?

14 februari is het weer zover! De dag waarop we onze liefde van de daken schreeuwen. Of beter gezegd, van de muren. Want deze romantische wanddecoraties zijn het perfecte valentijnsgeschenk. Breng die vlinders van de begindagen helemaal terug met een gepersonaliseerd fotogeschenk. Jullie mooiste momenten vereeuwigd aan de muur van jullie liefdesnestje; romantischer dan dat wordt het niet.

Deze valentijnscadeaus zijn liefde op het eerste gezicht

Zoals jullie zijn er geen twee. En dat is ook precies de boodschap die je valentijnscadeau moet overbrengen. Met onze op maat gemaakte wanddecoraties toon jij je geliefde hoe speciaal hij of zij voor jou is. Een uniek valentijnsgeschenk waaraan zelfs de allerduurste juwelen niet kunnen tippen. Dim de lichten, kraak een flesje wijn en maak de avond compleet met een uniek fotogeschenk. Maak je keuze uit een foto op plexiglas, canvas, aluminium of talloze andere materialen.

Ingelijste posters met eigen foto

Vier Valentijnsdag met een fotocadeau

Het is niet omdat jullie elkaar door en door kennen, dat jullie elkaar niet meer kunnen verrassen met een origineel valentijnsgeschenk. Integendeel, in de loop der jaren beleefden jullie met z’n tweeën ongetwijfeld de meest prachtige momenten. Graaf eens in je geheugen – en eventueel ook in je foto-albums – en ga op zoek naar die bijzondere herinneringen die jullie jullie maken. Je zal merken dat samen herinneringen ophalen jullie nog dichter bij elkaar brengt.

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden

Zijn jullie zelf niet zo handig met de fotocamera? Ook dan kan je bij Nikkel Art een geschikt valentijnscadeau terugvinden. Naast de mogelijk om je eigen foto te uploaden, geeft onze webshop je namelijk ook toegang tot meer dan 100 miljoen foto’s van professionele designers en fotografen. Print een foto van jullie favoriete stad, quote of kunstwerk op een materiaal naar keuze om dat heerlijke valentijnsgevoel nog wat langer vast te houden.

ONS ASSORTIMENT

Posted in: Plexiglas