Blog navigation

Latest posts

7 ideeën om je foto op plexiglas op te hangen

Geef je interieur een nieuwe look met wanddecoratie op plexiglas. Kies een foto uit ons ruime assortiment of upload je eigen foto. Weet je niet waar je jouw gepersonaliseerde foto op plexiglas het best ophangt? Laat je inspireren door onze zeven voorstellen.

Inkomhal

In je inkomhal kom je meerdere keren per dag. Het is dan ook de perfecte plek om een foto op plexiglas van je mooiste herinneringen te hangen. Iedere keer als je langs het plexiglas schilderij loopt, laten de foto’s je terug dromen naar die prachtige momenten met je geliefde, gezin, familie of vrienden.

foto op plexiglas familie

Woonkamer

Je woonkamer is de perfecte plek om een kunstwerk op plexiglas aan de muur te hangen. Zoals dit artistieke portret met gouden accenten. Voeg een touch of gold toe aan je strak en stijlvol interieur.

foto op plexiglas met gouden accenten

Veranda

Plexiglas is een stevig materiaal dat langs de achterzijde bedrukt wordt. Ook na langdurige blootstelling aan de zon blijven de levendige kleuren behouden. Er is dus niets dat je tegenhoudt om je foto op plexiglas in je zonnige veranda te hangen zodat je kan wegdromen bij een exotisch landschap.

foto op plexiglas landschap

foto op plexiglas exotisch landschap

Keuken

Bescherm de wand tussen het aanrecht en de bovenkasten tegen waterspatten en vetvlekken met een glanzende keukenachterwand in plexiglas. Laat je achterwand volledig op maat maken en geef je keuken een gepersonaliseerde look.

foto op plexiglas keuken

Kantoor

Voeg een kleuraccent toe aan je kantoorruimte met een foto van een toekan op plexiglas tegen een oranje achtergrond. Hang je foto boven je schrijftafel of langs een boekenrek. Alle ogen zullen op deze tropische vogel gericht zijn.

foto op plexiglas tropische vogel

Handelszaak

Fleur je winkel op met een foto op plexiglas in het thema van je zaak. Zoals deze foto achter de toonbank van een bakkerij. In ons ruime assortiment aan foto’s vind je vast en zeker een foto die bij jouw zaak past.

foto op plexiglas bakkerij

Wachtkamer

Wachtkamers in ziekenhuizen, dokters- of tandartspraktijken zijn niet de meest favoriete plekken van vele mensen. Maar met deze plexiglas foto van zonnebloemen op zullen je patiënten zich in geen tijd in een zomers zonnebloemveld wanen.

foto op plexiglas zonnebloemen

foto op plexiglas zonnebloemen

FOTO OP PLEXIGLAS BESTSELLERS

Posted in: Plexiglas