Blog navigation

Laatste berichten

Verras je geliefden met een origineel eindejaarsgeschenk

 

Eindejaar is bijna daar, tijd om op cadeautjesjacht te gaan! Geen zin om van de ene naar de andere winkel te hollen? Shop je eindejaarsgeschenken dan online. Van je partner tot je beste vriendin, bij Foto4Art kan je al je cadeaus in één klap bestellen. In ons uitgebreide assortiment vind je voor al je geliefden het perfecte eindejaarsgeschenk. Kan je wel wat ideeën gebruiken? Met deze cadeautips wordt het een eindejaar om nooit meer te vergeten.

aluminium portret cadeau

Geef je partner een aluminium portret cadeau

De belangrijkste persoon in je leven wil je natuurlijk een origineel eindejaarsgeschenk geven. En wat is er persoonlijker dan een mooie foto van jullie twee? Vereeuwig jullie liefde op een zwart-wit aluminium schilderij. Een blijvende herinnering aan jullie speciale band.

foto canvas van de kleinkinderen

Ontroer je mama met een foto canvas van de kleinkinderen

Wat is nog belangrijker voor een moeder dan haar kinderen? Haar kleinkinderen! Zet ze allemaal samen voor je lens, upload je foto in onze bewerkingstool en laat hem printen op canvas voor een tijdloos en origineel eindejaarscadeau. Wedden dat ze stiekem een traantje zal wegpinken?

contourgesneden stickers

Maak de kids blij met contourgesneden stickers

Maak de kids blij met contourgesneden stickers

Hebben je kinderen ook zoveel speelgoed dat ze haast niet meer weten waar eerst mee te spelen? Ga dan voor een origineel eindejaarsgeschenk dat niet meteen achterin de kast belandt. Verras ze met een setje contourgesneden stickers waarmee ze zich helemaal kunnen uitleven in hun kamer. Een origineel cadeau waar ze elke dag opnieuw van zullen genieten.

plexiglas schilderij

Verbaas je suikertante met een plexiglas schilderij

Wat geef je aan de vrouw die alles al heeft? Onze cadeautip: een plexiglas schilderij. Het luxueuze hoogglanseffect en de onberispelijke afdrukkwaliteit zullen haar versteld doen staan. Welke stijl haar interieur ook heeft, in onze uitgebreide fotobibliotheek vind je ongetwijfeld een geschikte foto. Bekijk de verschillende mogelijkheden op onze pagina met plexiglas inspiraties.

poster cadeau aan je beste vriendin

Doe een ingelijste poster cadeau aan je beste vriendin

Eindejaar cadeautips voor je beste vriendin? Niemand kent haar beter dan jij. Haar hobbies, lievelingsdier of favoriete vakantiebestemming… Verras haar met een ingelijste poster op maat of geef meteen een volledige set cadeau. Een origineel eindejaarsgeschenk dat toont hoe veel ze voor je betekent.

SHOP INGELIJSTE POSTERS