Blog navigation

Laatste berichten

Botanische Posters voor Plantenliefhebbers

 

Hou je van planten in huis maar heb je geen groene vingers? Dan is een botanische poster echt iets voor jou! Onverwoestbare planten en bloemen die nooit verwelken; het is niet langer enkel een droom. Print jouw favoriete kamerplant op een botanische poster en geef hem een mooi plekje in je interieur. Te weinig licht, te veel water… met een botanische poster zijn al jouw plantenzorgen voorgoed verleden tijd. Dankzij ons premium fotopapier en onze UV-bestendige inkt kan jij bovendien jarenlang van genieten van al die natuurpracht. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze botanische ingelijste posters? Hieronder zetten wij de laatste trends voor jou op een rijtje.

Poster met Bloemen

#1 Botanische poster met bloemen

Van een eenzame klaproos tot een uitgestrekt lavendelveld, een botanische poster met bloemen fleurt je interieur in een oogwenk op. Waan je in het Zuiden van Frankrijk met een zonnebloem poster of ga voor de rustgevende sfeer van een lotusbloem.

Poster met Cactus

#2 Cactus als botanische poster

Een cactus op poster is inmiddels even populair als zijn levensechte variant. Wil je er eentje printen als botanische poster maar kan je niet kiezen tussen al die leuke, grillige vormen? Dan print je toch gewoon een hele set.

Poster met Vintage Bedrukking

#3 Botanische poster met vintage print

Onze botanische posters met vintage print zijn tegenwoordig ook erg in trek. Breng een vleugje nostalgie in je interieur met een oldskool herbarium of ga voor een botanische vintage print die zo uit het interieur van je overgrootmoeder lijkt weggelopen.

Poster met Kruiden

#4 Kruiden als botanische poster

Kruiden posters zijn een ware bestseller in ons gamma botanische prints. Bestel verschillende posters van je favoriete kruiden of print ze allemaal samen op één botanische poster. Leuk om die lege keukenwand aan te kleden of om cadeau te doen aan een hobbykok.

Fotobehang met Dieren

#5 Botanische poster met tropische print

Tot slot doen ook onze tropische posters het erg goed. Introduceer de trend in je interieur met een bombastische barok print of geef hem een meer minimalistische invulling met een botanische zwart wit poster. Wil je helemaal in het jungle thema blijven? Ga dan voor een botanische poster én fotobehang met dieren voor een heus wow-effect.

Poster met Bloemen

ONTDEK ONZE BOTANISCHE POSTERS

 
Posted in: Posters