Blog navigation

Laatste berichten

Al jouw vragen over fotorolgordijnen beantwoord

 

Een fotorolgordijn is een originele manier om je interieur een persoonlijke touch te geven. Ben jij een fervent reiziger? Een rolgordijn met een foto van je favoriete vakantiebestemming laat je alvast wegdromen naar je volgende reis. Is jouw zoontje gek op Ronaldo, Messi en co? Dan vindt hij onze voetbal fotorolgordijnen vast helemaal geweldig. Aan ideeën geen gebrek, maar waar moet je precies op letten bij het bestellen van jouw rolgordijn op maat? Hieronder vind je een antwoord op de meest gestelde vragen over fotorolgordijnen.

Fotorolgordijn In de nacht

Fotorolgordijn In de dag

Kan ik een rolgordijn met print op maat bestellen?

Jazeker! Jij kiest je favoriete foto en bepaalt de afmetingen, wij leveren jouw rolgordijn met print op maat. Onze fotorolgordijnen kan je op drie manieren bevestigen: op de dag, in de dag of met klemmontage. Wil je je rolgordijn met print bevestigen op het raamkozijn, op een muur of tegen het plafond? Kies dan voor een fotorolgordijn “op de dag”. Wil je je rolgordijn met print plaatsen tussen het raamkozijn of de muur? Kies dan voor een fotorolgordijn “in de dag”. Beide opties dienen vastgeschroefd te worden en kan je geruisloos bedienen met een witte bolletjesketting. Klemmontage is dan weer geschikt als je je fotorolgordijn wil bevestigen op afzonderlijke raamvleugels en lichtinval wil minimaliseren. Deze montagemethode heeft een minimalistische look en heeft als voordeel dat je geen gaten moet boren in je muur of raamkozijn. Kies de optie die bij jou past en volg onze meetinstructies voor fotorolgordijnen voor een professioneel resultaat.

Verduisterend vs. Lichtdoorlatend

Fotorolgordijn Wilde Bloemen

Zijn jullie rolgordijnen met print verduisterend?

Aan jou de keuze! Tijdens het bestelproces kan je aangeven of je rolgordijn met print al dan niet verduisterend moet zijn. Een verduisterend rolgordijn is aan de achterkant voorzien van een grijskleurige blockout laag en is daarom een goede keuze voor de slaapkamer of ruimtes waar het volledig donker moet zijn. Een lichtdoorlatend rolgordijn heeft een witte achterkant is geschikt voor ruimtes waar je inkijk wil beperken, zoals bijvoorbeeld de keuken of woonkamer. Een fotorolgordijn met bloemen is bijvoorbeeld een elegante oplossing om nieuwsgierige blikken tegen te houden en tegelijk je interieur op te fleuren.

Fotorolgordijn Gele Tulpen

Fotorolgordijn Pizzeria

Is de print van mijn rolgordijn aan beide kanten zichtbaar?

Je rolgordijn met foto kan geprint worden aan de binnen- of buitenzijde. Met een print aan de binnenzijde, zal de print enkel vanuit je interieur zichtbaar zijn. Een print aan de buitenzijde is daarentegen enkel langs buiten zichtbaar. Deze laatste optie is met name aan te raden voor openbare ruimtes zoals een winkel of restaurant. Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan een fotorolgordijn voor jouw pizzeria? Het water loopt ons alvast in de mond! Hou je van het idee om je zaak te personaliseren met een foto op maat, maar zijn fotorolgordijnen niet echt je ding? Je kan bij ons ook canvassen bestellen of een foto op glas laten drukken. Wat je ook zoekt, wij kunnen jou vast en zeker verder helpen!

Foto op Glas Olifant

Fotorolgordijn Blauwe Bloemen

ONTDEK ONZE FOTOROLGORDIJNEN

 
Posted in: Textiel