Blog navigation

Latest posts

Geef je interieur een nieuwe look met een foto op plexiglas

Ontwerp via onze website je eigen foto op plexiglas. Print je mooiste herinneringen of kies je favoriete foto uit ons ruime assortiment. Breng bijvoorbeeld de natuur in je woonkamer met een foto van een bos. Of voeg een kleuraccent toe aan je werkruimte met een foto van een toekan.

Foto op Plexiglas Toucan

Voor elk interieur en voor elke ruimte

Er is een foto op plexiglas voor elk interieur en voor elke ruimte. Want jij bepaalt zelf het ontwerp en de afmetingen. Selecteer eerst een foto uit ons ruime assortiment of upload je eigen foto. Vul vervolgens de gewenste afmetingen in en kies in welke vorm je de foto wil bestellen: als een geheel, als tweeluik, drieluik of vierluik.

Drieluik op Plexiglas Retro

Ook voor in de keuken

Naast foto’s bieden wij ook plexiglas achterwanden aan. Als je een elektrisch vuur hebt, is een glanzende keukenachterwand in plexiglas een ideale manier om de muur tussen het aanrecht en de bovenkasten te beschermen tegen waterspatten en vetvlekken, en je keuken tegelijk een gepersonaliseerde look te geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een plexiglas foto met koffiebonen om een gezellige sfeer te creëren?

Plexiglazen Achterwand Koffiebonen

Realistisch effect

Onze foto’s op plexiglas worden professioneel geprint met een achtkleurenprinter. Het resultaat is een hoogwaardige en haarscherpe afdruk. De dieptewerking zorgt bovendien voor een zeer realistisch effect, alsof je zo in de foto kan stappen. Zo brengt deze foto van een pier op plexiglas je meteen in vakantiesfeer.

Foto Pier op Plexiglas

Prachtige kleuren

De levendige kleuren van je gepersonaliseerde foto op plexiglas blijven jarenlang gegarandeerd dankzij een UV-bestendige inkt. Zelfs wanneer je wanddecoratie in de volle zon hangt, blijven de kleuren stralen.

Foto op Plexiglas Berenfamilie

Plexiglas vs. aluminium

Het verschil tussen plexiglas en aluminium is een kwestie van persoonlijke smaak. Plexiglas heeft een glanzende afwerking en wordt geprint langs de achterzijde waardoor het beeld diepte krijgt. Aluminium heeft een matte uitstraling en kan je indien gewenst zo printen dat het geborstelde effect zichtbaar blijft. Beide opties zijn echter van uitstekende kwaliteit.

Plexiglas vs Aluminium

Ophangsysteem naar keuze

Bepaal zelf hoe je jouw foto op plexiglas ophangt: met roestvrijstalen afstandhouders of met een aluminium frame dat vanuit elke hoek onzichtbaar blijft. Welk ophangsysteem je ook kiest, je hebt gegarandeerd een professioneel resultaat.

Afstandshouders met gaten

Bestel Foto op Plexiglas

Posted in: Plexiglas