Blog navigation

Laatste berichten

Tijdloze combinaties van fotobehang en dierenfoto’s

 

Dierenfoto’s zijn tijdloos. Decoreer je interieur met een unieke combinatie van gepersonaliseerd fotobehang en een leuke foto van dieren, zoals een ingelijste poster met een foto van een uil op. Hang de lijst aan de wand of plaats hem op de grond voor een nonchalante look. Een minimalistische dierenfoto past zeer goed bij een abstract fotobehang met een kleuraccent.

Poster van een Uil

Een perfecte kleurencombinatie met fotobehang

Een dierenfoto past in alle ruimtes. Boven het bed in de slaapkamer, het dressoir in de eetkamer of de open haard in de woonkamer. Laat de kleuren uit de dierenfoto’s terugkomen in een origineel fotobehang dat bij je budget past. Kies bijvoorbeeld voor een combinatie van een foto van een gorilla tegen een groene achtergrond en een fotobehang van tropische bladeren met groene accenten.

Fotobehang Tropische Bladeren

Exotisch fotobehang en posters van wilde dieren

Roep een urban jungle-gevoel op in je hedendaagse interieur met een fotobehang op maat met daarop tropische bladeren en wilde dieren zoals luipaarden en apen. Combineer het exotische fotobehang met een poster van een olifant, tijger of chimpansee om de look compleet te maken. Laat de poster inlijsten in een zwart houten kader voor een luxueuze uitstraling.

Fotobehang Wilde Dieren

Zwart-witfoto’s van dieren als wanddecoratie

Ook in een zwart-witinterieur komen dierenfoto’s uitstekend tot hun recht. Match een zwart- witfotobehang van bananenbladeren met een prachtige zwart-witfoto op plexiglas, canvas of een van de andere materialen uit ons aanbod. Zoals een foto op aluminium van een giraf, buffel of zebra. Maak de mooiste combinaties en creëer een bijzonder interieur met daarin een of meerdere dierenfoto’s uit ons uitgebreide foto-assortiment.

Fotobehang Bananenbladeren

Kies je botanisch fotobehang

 
Posted in: Fotobehang